Skocz do zawartości

Spadek site a linki

tomson85

Rekomendowane odpowiedzi

Wychodzące się bardzo licza. Na jakimś staaarym spamie który dawno temu postawiłem mam full w indeksie, ale 2 wychodzące tylko. A na względnie porządnym serwisie także już nielinkowanym z 15wychodzącymi ciągle site spada. Było 10k jest 1k ;/

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To nie ma zasady. Przeważnie jest tak, że nawet jak spada dramatycznie w dół to później wskoczy z powrotem i jeszcze większy site odnotuje ;) Już nie raz miałem tak, że stronki np. 5k i nagle site = 0, myślałem, że to ban, a po tygodniu site wraca na 5k.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Czy czasem coś się nie ruszyło do przodu ?

Nie notowałem wprawdzie spadków, ale jak sobie teraz zajrzałem do jakiś moich zabawek, to rosną.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Wychodzące się bardzo licza. Na jakimś staaarym spamie który dawno temu postawiłem mam full w indeksie, ale 2 wychodzące tylko. A na względnie porządnym serwisie także już nielinkowanym z 15wychodzącymi ciągle site spada. Było 10k jest 1k ;/

Mam serwisy o identycznych parametrach

i bardzo roznych reakcjach na spadki site.

Mysle, ze Google dziala z jakims tam prawdopodobienstwem.

Czyli widzi, ze strona jest do zbaniowania, przyklada do tego

jakis wskaznik i jezeli wyjdzie 1, to banuje. Jezeli 0, to nie.

Chociaz powinno. I tak jest chyba z wiekszoscia rzeczy.

Po co tak by mialo robic? Zebysmy mogli snuc spiskowe teorie.

MG

Leci site, jedna strona z 50k do 300. Codziennie mam mniej o jakieś 50k na wszystkich serwisach :/

bo google teraz chce dać szanse początkującym ..hehehehhee... - u mnie (zaczynam zabawe ze śmietnikami) rośnie......

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności