Skocz do zawartości

.pl po 12,20 zł + hosting 1gb gratis

btravio

Rekomendowane odpowiedzi

Może kogoś zainteresuje oferta firmy OVH, dzisiaj dostałem od nich e-mail, że mają domeny (.pl, .com.pl, miasto.pl) po 12,20 zł brutto (odnowienie ok. 80,52 zł) + hosting 1gb gratis (1000gp). Nie ma limitów !

Nie jestem pewien, ale po zapłaceniu tych pieniędzy, zwracają Ci je na konto skarbonka (nowa usługa w OVH). Potem z tych pieniędzy możesz opłacić hosting.

Z mojej strony mogę powiedzieć, iż jest to dobra międzynarodowa firma.

edit:

Link do promocji: https://www.ovh.pl/produkty/domeny.xml

I na pewno jak podają cenę 12,20 zł., a przedłużenie 66 netto (co wychodzi jak mówiłem ok. 80,52 ) to tak jest. Nie zawiodłem się nigdy na nich, a konto mam 2 lata co daje tylko 1 pad (ok. 3-4 godziny) ! No i jest to jedna z firm, której stosunek :P cena do transferu jest wspaniały.

I na pewno jak podają cenę 12,20 zł., a przedłużenie 66 netto (co wychodzi jak mówiłem ok. 80,52 ) to tak jest. Nie zawiodłem się nigdy na nich, a konto mam 2 lata co daje tylko 1 pad (ok. 3-4 godziny)

Potwierdzam, bardzo dobra i sprawdzona firma. Co najważniejsze uczciwa. Jak piszą cenę 12,20 to taka będzie.

A promocje z przed tygodnia za 0,00 PLN BRUTTO omineli ? :)

Ta była w dhosting.pl a nie w ovh :)

Fidma :D No to ciekawe skad ja i znajomi z #seo maja setki darmowych domen .pl w panelach OVH.pl ;)

Skończyła się szybciej, jak powstał automat do ich rejestracji ;D

update: O tu masz potwierdzenie ;D

update: O tu masz potwierdzenie ;D

Ooo Judasze i nikt z Was o tym nie pisał :rolleyes:

#Fidma coś chyba ostatnimi czasy stara sie zwrócić uwagę większej ilości osób na dhosting :P

No normalnie po godzinach jeszcze stoję z transparentem :pytajnik: Na plecach mam dodatkowo kei i neteasy (bo mniej płacą) :P

404.tf

Takze OVH sobie chwale jezeli chodzi o domeny i serwery wirtualne, dedykowanie to niestety nie tak bajka.

setki darmowych domen .pl w panelach OVH.pl wink.gif[/quote[

Może nie darmowych, ale bardzo tanich. W zasadzie to tansze moga byc juz tylko po groszu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności