Skocz do zawartości

.pl po 12,20 zł + hosting 1gb gratis

btravio

Rekomendowane odpowiedzi

Ej, no jak tak chwalicie, to i ja sobie kupiłem ;-)

Mam jedno konto już drugi rok - kupiłem w podobnej promocji z domeną *.info. Tyle, że wtedy całość za pierwszy rok była za darmo. W sumie mało korzystam z tego serwisu, bo to zaplecze, ale nie przytrafiło mi się by coś nie działało - dlatego bez wahania opłaciłem za rok kolejny. Mam nadzieję, że teraz będzie podobnie.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

właśnie z bazami to jakaś porażka jest. Transfer ok może służyć jako serwer statyczny albo wikipedie i inne nieskomplikowane spamy. Ale 40MB to katastrofa ;/...

Ciekawe jak milanos.pl to robi skoro mają dużą bazę a płacą 80zł/3 miesiące. Hardcore ja już bym dawno kupił dedyka a oni trzymają to na ovh :)... tylko nie wiem, który pakiet konkretnie ~80zł/3 miech

Ciekawe jak milanos.pl to robi skoro mają dużą bazę a płacą 80zł/3 miesiące. Hardcore ja już bym dawno kupił dedyka a oni trzymają to na ovh :)... tylko nie wiem, który pakiet konkretnie ~80zł/3 miech

~;> ping milanos.pl
PING milanos.pl (87.98.239.4) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 240plan.ovh.net (87.98.239.4): icmp_seq=1 ttl=116 time=90.1 ms

https://www.ovh.pl/produkty/240plan.xml . Widocznie wszystko mieści im się w bazie 45 MB (ew. trzymają dane w kilku bazach).

Może się indywidualnie dogadali z ovh co do planu?

Przy takim ruchu jaki generują (2456 rankingu Alexa! [OT]jakim cudem taka strona jest tak często odwiedzana?![/OT]) i tak niskim abonamencie ktoś im za darmo poszerzył plan? Wątpię. Widocznie dają radę na tym serwerze.

Skrypt chroniący zasoby serwera przed atakami botów exaBotDefender: https://docs.google.com/View?id=dgkd4pj4_0hfj5j4gx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności