Skocz do zawartości

Autodurf

var1at

Rekomendowane odpowiedzi

jak byłem młody to bawiłem się w oszukiwanie autosurfów. Starczyło napisać program, który wchodził na moją stronę co rand(30) sekund, po tym rozłączał się z netem (zmieniał IP), czyścił cookies, wyłączał przeglądarkę i tak w kółko :). Nabijałem sobie tak nawet do 3-4k uu dzinnie . Po czasie zauważyłem, że inni robią to samo i dałem sobie spokój ;)

@tjay99: zwiększenie odwiedzalności strony. Może traffic był niestargetowany i zazwyczaj sztuczny (czasami tylko strony odwiedzali ludzie, a nie roboty), ale był to łatwy sposób na darmową reklamę. Widzę jednak, że w tym autosurfie chodzi o coś innego. W tym, który zainstalowałem chodziło o wyświetlenie strony innego użytkownika gdy ktoś wchodził na twoją.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności