Skocz do zawartości

http://sonitus.pl - ocena strony

sonitus

Rekomendowane odpowiedzi

Jest prosta ... ale jak dla mnie utrzymana w stylu, który byłby znośny jakoś w 2000 roku ;)

Te poziome paski jakoś mnie nie przekonują ... kiedyś był szał na paski, wszyscy je stosowali i mi zbrzydły :)

Po prostu obecnie są inne gusta (to jak z modą).

Popatrz na projekty stron zamieszczane na digart.pl i porównaj ze swoim :)

Dodatkowo typograficznie też mi coś nie pasuje ... za duża wysokość linii, jakieś dziwne wrażenie jak się na tekst patrzy... trudno mi to opisać ...

Znaczki z w3c wyrzuć to że strona nie ma błedów to dobrze ale znaczki wyrzuć bo one nie są pomocne w seo wręcz utrudniają. Baner kojarzy się z wystrojem wnętrz a nie z pomiarem decybeli, proponowalbym (zdjęcie mikrofonów pojemnościowych jakieś aparatury do pomiaru itp). Tekst jakiś rozrazły jakby nie wyjustowany. Ale ogólne wrażenie wporządku.

Dobry zespół jazzowy Warszawa

Świetny zespół jazzowy na bankiet

Też mi typografia nie odpowiada. Lepiej by całość wyglądała jakby ją wypunktować. Poza tym strona jest ok. jednak jak na taką firmę (imponujące projekty akustyczne) to bym się targnął na jakieś ulepszenia, sam nie wiem co. Może właśnie jakieś interaktywne, akustyczne wstawki, realizowanie projektów krok po kroku. W ogóle to jakieś mam takie odczucie, że strona nie dotyczy tematu. Być może to wrażenie spowodował niezbyt dobrze moim zdaniem wyglądający baner, a konkretnie to zdjęcie przedstawiające pokój. Myślałem, że to strona o adaptacji wnętrz, może jakiegoś systemu feng-shui? Także to bym zmienił zaraz po typografii.

Moim zdaniem wywal znaczki w3c. Dla użytkownika to śmiecie.

Strona jest OK. Rzeczywiście walidatory, są niepotrzebne.

Nie słuchaj tego co pisze Barat (wolę nie komentować wyglądu stron, które ma w swojej stopce... )

To dziwne wrażenie, którego nie mógł opisać kolega gdy patrzy na tekst, to zbyt duża ilość wcięć, są po każdym zdaniu.

Najlepiej gdyby treść była w pierwszej osobie. Jesteśmy..., wykonujemy..., zajmujemy się projektowaniem.

Wówczas będziesz mógł zbić tekst w zwarty blok o 2-3 akapitach.

Strona jest spoko!

Popracuj nad tekstem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności