SMYS Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Mi generalnie bez różnicy, byleby można po ludzku i blisko zaparkować, bo będę wiózł chorego i nie mogę go narażać na długie spacery z parkingu do knajpy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 temat aktualny, cos zaklepane? Bo czwartek jutro STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noone Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Okej, to dzwonię do Jeffa najpierw //DODANE: U Jeffa nas nie zmieszczą, więc zarezerwowałem 12 miejsc w Bolku https://www.boleknowy.com/ jutro, tj. 5 listopada godz. 18. Hasło PiO. "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osprey Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 a kapeli zadnej jutro nie ma ? bo ostatnio ciezko bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMYS Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 noone napisał(a): zarezerwowałem 12 miejsc w Bolku https://www.boleknowy.com/ jutro, tj. 5 listopada godz. 18. Hasło PiO. OK, jutro się widzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noone Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 osprey napisał(a): a kapeli zadnej jutro nie ma ? bo ostatnio ciezko bylo Karaoke "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Fajnie że mamy już rezerwację, ale obawiam się że jak w bolku będzie karaoke to znowu trzeba będzie wrzeszczeć do siebie żeby cokolwiek usłyszeć. Dlatego profilaktycznie zarezerwowałem też 12 miejsc "U Fiszera" na placu Bankowym. To knajpa w której zawsze jest względnie cicho, a do tego jedzenie jest naprawdę rewelacyjne. Wypowiedzcie się gdzie w takim razie idziemy, bo generalnie jedną rezerwację trzeba będzie odwołać, pytanie tylko którą. https://www.zumi.pl/35670,Restauracja_u_Fis...zawa,firma.html Zatrudnimy Specjalistę SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 (edytowane) Ja mogę się niestety spóźnić z godzinę. Pozdrawiam, Radek. DODANE: Dla mnie obie lokalizację są ok. Edytowane 5 Listopada 2009 przez radek Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 U Fiszera to ten inny Szwejk? Byłem tam kilka razy, za każdym razem głośno jak cholera, coś jak ostatnio w Bolku. Mi jedno i drugie tak samo pasuje. W Bolku karaoke, u Fiszera goście z harmoszkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osprey Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 ze wzgledu na karaoke jestem za fiszerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 to może już nie kombinujmy i spotkajmy się w Bolku? Bo jest coraz później i trzeba coś zdecydować. Najwyżej na nastęny raz poszuka się czegoś cichszego...? Zatrudnimy Specjalistę SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osprey Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 to ja czekam na decyzje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noone Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Mi rybka, ja się dostosuję "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 rybka to lubi pływać i jest zwana Wandą Znaczy się Bolek, 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noone Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Ok to ustalamy Bolka "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi