Skocz do zawartości

Dobry i tani hosting-mała kwota co miesiąc

ZULMEN14

Rekomendowane odpowiedzi

ZULMEN14,

nie wiem kto Ci pomógł ale jak coś pisz do b.o.k. kontakty są w mailu i na stronie

przecierasz szlaki bo na tym serwerze jesteś jeden z pierwszych;)

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

arek_inc.

dlaczego żart ?

Zulmen kupił konto, a Pawka z tego co pamiętam jest u nas od kilku miesięcy, cieszy mnie to że klienci są zadowoleni,

choć Pawka raczej nie wie co to b.o.k bo nie korzysta;)

Zulmen14, stąd wiem bo sam Ci je zakładałem ;)

Najlepszy

Witam.Chciałbym żebyście mi polecili dobry hosting,w którym moge płacić co miesiąc około 13zł/miesiąc.Poza webd.pl i neteasy.pl szukam już od kilku dni i dla siebie dobrego+płatność co miesiąc nie moge znaleźć:).Proszę o pomoc.

Wymagania

Pojemność 1-2gb

Transfer miesięczny około 10gb/miesiąc

Jakaś szybkość :P

Stabilność

Za wszelkie porady dziękuje i pozdrawiam ;).

Gdybyś potrzebował w przyszłości konta o większym ruchu (20GB/mc) to zapraszam do zapoznania sie z ofertą na piateczka.pl

Konto 2GB/240GB oferuję za 99,99 zł/rok

Cenisz piękno? dołącz do forum Moje Focie

Domyślam się że Artek, jesteś oburzony, jak by to powiedzieć .. żę tu taka bezczelna kryptoreklama?

Nie wiem, możę.

Pisze swpje doświadczenie - zaplaciłem 15 zł za rok za nieznany mnie host, po paru mies. mam mocne linki z nowego ip plus 12 tys. site dla systemów.

Wlasciciela nie znam, tak że raczej reklamy jemu robić nie mam powodu.

A co się zaczyna tu dziać?

Ludzie szukają nowe ip niewielkim kosztem, normalka.

Pawka, nie chodzi mi o Twoją wypowiedź... Po prostu z jednej strony HelpDesk, a z drugiej targ ofert. Przykre jest też to, że moderatorzy mają chyba wolne.

Eh, faktycznie, to tak jak w tym filmie - nie jest to forum dla starych ludzi ;)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

arek_inc,

nie rozumiem o co Ci chodzi, ktoś szuka hostingu więc podałem link do oferty ktora mieściła się w kryteriach szukania,

wydaje mi się że chyba też po to jest to forum aby pomóc jego userom.

Helpdeska tutaj nie uprawiam jak widać, oferty nie podaję "zmiennej" w zależności od klienta tylko tą która jest w ofercie - więc czemu "targ" ?

piateczka_pl ,

ten hosting to ma jakiegoś właściciela + dzialalność gospodarcza czy tak całkiem anonimowo działa ?

Najlepszy

piateczka_pl ,

ten hosting to ma jakiegoś właściciela + dzialalność gospodarcza czy tak całkiem anonimowo działa ?

Wlasciciela ma. Wystawilem aukcje na Allegro gdzie mam ok. 100 komentarzy, wiec mozna sprawdzic, ze nie kantuje ludzi. Firmy poki co nie ma, bo dochod na razie zero:) Dzialam od tygodnia.

Cenisz piękno? dołącz do forum Moje Focie

Temat jest po prostu wyczesany :)

Slawus, czy nie jest helpdeskiem pytanie dlaczego nie dziala ftp, albo dlaczego da jest po angielsku? Czy tego naprawde nie mozna zalatwic jakos prywatnie, np. przez mail? piateczka_pl tez sie urwal z kalendarza, bo nie dosc ze krzak to jeszcze perfidny (w sensie - poleca sie na PiO).

A 100 komentarzy to pewnie za darmowe porady, nie? Na pewno mozesz dzialac przez pewien czas i pod okreslonymi warunkami bez firmy (tzn. nie trzeba miec dzialalnosci, zeby byc legalnym), no ale trzeba inne warunki spelnic.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności