Skocz do zawartości

Pozycjonowanie PF i PKT

zbyniu12

Rekomendowane odpowiedzi

"PKT za cenę 3000 zł. sprzedaje pozycjonowanie.To nie jest usługa pozycjonowania - to jest nabijanie klienta w butelkę"

Ciekawy artykuł, nazwałbym " Jak nabić w butelkę?" :)

Jeden z moich klientów dał sie nabrać "Panoramie Firm". Zapłacił kiedyś 1200 zł, dzięki czemu jego stronę odwiedziło 30 nowych osób. :)

Możecie podać linki do konkretnej oferty pozycjonowania w tych dwóch katalogach? Jakiś czas temu szukałam pewnych usług i momentami wkurzało mnie, że zamiast konkretnych stron zawsze wśród pierwszych wyników pokazywał się któryś z tych katalogów.

Do mnie dzwoniła 2 razy taka miła Pani z Panoramy Firm i proponowała mi super pakiet w promocji. Dyskutowałem z nią ponad pół godziny. Po za tym że super pakiet kosztował chyba ok 750 brutto w skład który w chodził wpis wyróżniony z linkiem chyba, infolinia, dodanie do wyszukiwarek i coś jeszcze było ale nie pamiętam. Powiedziałem jej że mnie to nie interesuje, ale taki super głos miała ta laska to pytam się czy była by możliwość wykupienia samego linka czy infolini, trochę pościemniała i po chwili wyskoczyła że dodanie samego linka kosztuje 650 netto. Dajcie spokuj z takimi naciągaczami. Jeden się da przekonać drugi nie, dlatego mogą sobie pozwoliś na ponad 30 minutowe rozmowy telefoniczne.

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

Po raz pierwszy dzwonią już po kilku dniach-tygodniach od rozpoczęcia działalności. Pamiętam, że kiedyś miła Pani sugerowała mi szybką decyzję, bo trafiłem na najlepszy okres i załapię się na wydanie ich magicznej książki, za jedyną czterocyfrową kwotę w PLN :D

Jedno słowo: naciągacze

• 4 miesiące temu...
... mam nadzieję że na zawsze ...

zadzwonią jeszcze ze 2-3 razy a cena zjedzie do ok. 400 zł netto.

Tak przynajmniej było umnie a i tak nie skorzystałem.

Z drugiej strony znam osobę, która kupiła coś podobnego za 560 zł netto. Osoba ta świadczy usługi cekolowania i malowania. Dzięki reklamie w PF najbliżyszy wolny termin u niego to połowa listopada.

Z drugiej strony znam osobę, która kupiła coś podobnego za 560 zł netto. Osoba ta świadczy usługi cekolowania i malowania. Dzięki reklamie w PF najbliżyszy wolny termin u niego to połowa listopada.

grunt zeby to byl swiadomy wybor

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności