Skocz do zawartości

Oceń www.nowy-staw.cba.pl

010684

Rekomendowane odpowiedzi

Zrezygnowałbym całkowicie z szeryfowych krojów (Miasto, Edukacja, Ogłoszenia). Można też popracować nad kolorystyką (żółty). Header powinien zostać poprawiony, napisy na środku (serwis miasta...) są zrobione kiepskim krojem. Pomysł z przetarymi krawędzimi fot, może być - lecz wziąłbym jedną panoramkę miasta (nawet dość odległą) - zamiast czterech zdjęć (na których i tak nic nie widać).

Zostały takie właśnie "szczegóły" do dopracowania, to one decydują o wszystkim.

Niech inni się wypowiedzą o kodzie.

strona ogólnie przejrzysta i czytelna.

dużo (mam nadzieje) unikalnej treści.

tylko te reklamy :/

Przenies sie na jakis hosting bez reklam.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

A może powinniśmy zwracać się do Ciebie bezosobowo numerze 010684? :angry:

A na poważnie:

Reklamy odrzucają. Ja na taką stronę bym nie wrócił (chyba, że z braku alternatywy).

Strona jest dobra ale przyjrzałem się jej tylko dlatego, że linka znalazłem tu

i przeczytałem o niej jakieś pochlebne słowa. Gdybym trafił przypadkowo nie zyskała

by mojej uwagi.

Pamiętaj, że decydują pierwsze sekundy podczas których internauta ocenia stronę.

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

te zielone kolory mógłbyś dać trochę jaśniejsze, no i zbić te menu

Po pierwsze nie mógłbyś, a mogłabyś (nie wiem dlaczego ludzie mają problem z czytaniem końcówek). Po drugie co rozumiesz przez zbicie menu?

Młotek i zbijaj... Oczywiście, jeśli moabyś... :D

Nieźle jak na początek :(, ale stronka _wygląda_ jak pierwsza. W kodzie brakuje mi uściślenia standardu, podobają mi się komentarze.

Layout troszkę parafialny - wpisz w google "parafia" i wejdź na kilka pierwszych wyników, zobaczysz, o co mi chodzi. W topie brakuje jakiegoś elementu wiążącego, ciężko popatrzeć na niego jak na całość. Pomysł z panoramą wydaje się niegłupi. Tyle po powierzchownym zerknięciu. !!!

Przeszłam się po stronce - forum mogłoby przynajmniej wyglądać podobnie do głównej. No... chyba, że jest zupełnie oddzielnym tworem. Ciężko stwierdzić, ciężko wrócić, nie klikając wstecz :placze: . Rażą niedziałające podstrony: kg, znani ns....

wietnamski miszmasz informacyjny: wizy do Wietnamu, życie w Hanoi i inne cuda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności