Skocz do zawartości

Artykuły wielotematyczne

lj2m

Rekomendowane odpowiedzi

W sumie to ci się nie dziwie bo kilku (cenzura) potrafi innym zrobić wodę z mózgu i przyczepić się do wszystkiego. Mój serwis na pewno nie jest i nie będzie taki jak napisałeś. Teraz zaczynam rozumieć firmy które obsługują wielu klientów. Mimo że przykładowo usługi świadczone są wyśmienite to i tak zawsze znajdzie się ktoś kto znajdzie dziurę w całym i zniszczy dobrą opinię.

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie to żebym się czepiał, bo nic do Ciebie przecież nie mam, ale stawiasz wymagania a co dajesz w zamian?

Do tego serwisu prowadzą linki tylko z tego forum (myślę, że tylko na razie). Więc moc jego do najwyższych nie należy.

Piszesz o obopólnej korzyści. Pozwól w takim razie mi decydować o wartości mojego artykułu i linków w nim zamieszczonych. Mój wpis też usunąłeś, chociaż na bank nie był duplikatem. To, że powtarzały się pojedyncze zdania jest dla Ciebie argumentem za usunięciem wpisu. Takie podejście po prosty mnie irytuje i już. Po jakie licho umieszczasz ogłoszenie na tym forum? Nie lepiej by było jakbyś ogłosił się na jakimś serwisie dla pisarzy, żurnalistów lub coś w tym rodzaju?

Jednego faktycznie nie zaakceptowałem ale był bardzo krótki i nie można tego nazwać artykułem. Ponadto każdy użytkownik jak na razie oprócz ciebie dodawał po 1 artykule.

Wczesniej napisales, ze zaakceptowales wszystkie, procz moich. Teraz juz przyznajesz, ze klamales. Powiem wiecej - nadal klamiesz. Mmarek pisze, ze jego artykul nie przeszedl moderacji, a ja wiem rowniez, ze jeszcze jedna osoba wstawila 2 artykuly, z ktorych jeden zostal odrzucony, a drugi znajduje sie w serwisie. Najpierw pisales, ze tylko moje sie nie nadawaly, bo byly duplikatami (gó**o prawda), potem doszedl jeszcze jeden niezaakceptowany. I to wciaz klamstwo. Przyznaj, ze dodajesz wedlug swojego widzi mi sie... ponadto, dziwne jest to, ze akceptujesz wpisy, ktore w skrocie artykułu wyswietlanym na stronie glownej zawieraja linki, ale nie dodasz dlugiego artykulu (2000-2500 znakow bez spacji), ktory posiada w dalszej czesci i w ktorym mogly sie powtorzyc pojedyncze zdania.

Rob jak chcesz, w koncu to Twoj serwis, jednak przez takie zagrywki odejdzie Ci zapewne wiele atrakcyjnych wpisow i bedziesz sie musial zadowolic "dzwonkami mp3" oraz "tekstami piosenek".

Nie dodaje według mojego widzi mi się. Do każdej osoby wysyłam odpowiedź czy wpis został dodany czy nie, więc mogę ci te wszystkie maile wysłać i sam sobie sprawdzisz. Nie zostały dodane wpisy mmarek z powodu swojej nieunikalności, których było 8 i jeden wpis użytkownika kmike który był bardzo krótki i na pewno miał mniej niż 500 znaków, a artykuły muszą mieć co najmniej około 1000 znaków. Możesz sobie zobaczyć po ID że wyleciało razem 9 wpisów.

Może tą osobą o której mówisz byłem ja i był to testowy wpis. Przyznaje się że o tym jednym krótkim wpisie odrzuconym zapomniałem ale teraz już sprawdziłem wszystko i jest tak jak mówię.

Nie zostały dodane wpisy mmarek z powodu swojej nieunikalności, których było 8

W życiu nie dodałem do tego precla 8 wpisów. Jakiś musiałem dodawać, bo dostałem odpowiedź:

Twoje wpisy zamieszczone w naszym serwisie artilo.info nie zostały

przyjęte. Następnym razem postaraj się o bardziej unikalne teksty.

Zbyt duża część artykułów się powtarzała.

Jak rozumieć ostatnie zdanie?

O czym tu rozmawiać jak nie wiesz ile artykułów dodałeś. Masz jakiś porgram spamujący czy jak. Dodałeś 8 wpisów. Przez ostatnie zdanie rozumiem że artykuły nie były unikalne. Ta dużą część artykułów powtarzała się na innych serwisach.

To powiedz mi ile wpisów dodałeś, skoro wszystko tak dokładnie notujesz? Mmarek i Lesiu powiedzcie mi proszę ile dodaliście artykułów do mojego serwisu? Muszę to wiedzieć żeby w końcu dowiedzieć się o co w tym wszystkim chodzi. Z tego co wynika 2 osoby są poszkodowane, a ja już nic z tego nie rozumiem. Obydwoje naskoczyliście na mnie, ale wydaje mi się że tylko jedna osoba z was umieściła 8 wpisów.

lj2m, ja nie notuję ile wpisów dodaje do jakiegoś precla, tylko do danego projektu przyklejam informację, gdzie dałem artykuł. Adresu Twojego precla nie znajduję w żadnym swoim projekcie. Wynikało by z tego, że nie dodałem do Ciebie nic a dostałem maila z informacją o duplikatach. Więc jak to jest?

Mój wpis też usunąłeś, chociaż na bank nie był duplikatem. To, że powtarzały się pojedyncze zdania jest dla Ciebie argumentem za usunięciem wpisu. Takie podejście po prosty mnie irytuje i już. Po jakie licho umieszczasz ogłoszenie na tym forum? Nie lepiej by było jakbyś ogłosił się na jakimś serwisie dla pisarzy, żurnalistów lub coś w tym rodzaju?
nie dodałem do Ciebie nic

Teraz pisze że nie dodałeś żadnego artykułu, więc kto tu kłamie? Odpowiem ci - nie dodałeś żadnego to widocznie ja pomyliłem maile. Tamte 8 artykułów żywcem skopiowanych napisał Lesiu. Tylko dlaczego bierzesz udział w dyskusji skoro nie dodałeś nawet wpisu? Następnym razem nie staraj się działać na szkodę innych, jeśli nawet nie wiesz o co chodzi, bo to ty włączyłeś się dodatkowo do dyskusji kiedy Lesiu zaczął mieć pretensje. Zakończmy ten temat w końcu, bo już wszystko jasne.

PODSUMOWUJĄC I OCZYSZCZAJĄC SIEBIE: LESIU DODAŁ 8 SKOPIOWANYCH ARTYKUŁÓW NA RAZ WIĘC JE USUNĄŁEM. PRZEZ PRZYPADEK WYSŁAŁEM MAILA DO MMAREK, KTÓRY TAK NAPRAWDĘ ŻADNEGO ARTYKUŁU NIE DODAŁ. DOSTAŁ MAILA ODE MNIE WIĘC POMYŚLAŁ ŻE ODRZUCIŁEM JEGO WPIS WIĘC RZUCIŁ SIĘ NA MNIE Z PRETENSJAMI. TO CHYBA BĘDZIE NA TYLE.

Dodalem 8 artykulow, nie byly skopiowane. Znow klamiesz, powinienes sie wyspowiadac.

PS. Zdania zlozone byly kiedys w podstawowce, teraz pewnie sa w gimnazjum, wiec niebawem powinienes nauczyc sie jak je konstruowac.

PPS. CAPS LOCK to taki przycisk pod tabulatorem, nad lewym Shiftem. Wcisnij go ponownie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności