Skocz do zawartości

Ban 240 domen na raz?!

webBartek

Rekomendowane odpowiedzi

No to chyba pozostaje mi poprawienie niedociągnięć + zakup nowych 240 domen na godaddy w promocji ;)

Dzieki za pomoc

jubi: Ale na 1koncie w narzędziach google mam tylko po 1kopii, np. 1 strona z dowcipami, 1 strona z tekstami sms itd (wszystkie strony z jednego IP). Łącznie chciałem to rozłozyć na 10 kont w narzedziach google.

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@THI - Na czym opierasz swoje wywody? Czytam już drugą w dniu dzisiejszym Twoją wypowiedź kompletenie błędną ze stanem faktycznym.

@webBartek - jak już przedmówcy zaznaczyli... NIE WSTAWIAJ A$ NA CAŁE ZAPLECZE. Sam sobie jesteś winny zaproszenia moderatorów Google na swoje witryny.

Tylko teraz patrzyłem na to.

Nerwy masz :)

Po co taki smieci dodawać do AS? Za 2 zł (albo mnie miesięczne)?

Osobisty daję tylko zapleczy do AS, ktore mają szansy zarabiać co najmniej 10 usd (za miesiąc - ale jasne, że nie zawsze dobre wybierałem).

@mkr: Mądry Polak po szkodzie :) Teraz będę mądrzejszy. Czasem niestety trzeba uczyć się na błędach. To forum jest tak duże, że nie dam rady ogarnąć tego wszystkiego.

@bellois: Nie... 1/10 takiego zaplecza - dokładnie 29stron (wszystkie leżące na jednym IP).

@TTSEO: Zostawiłem miejsce na reklame (plik dołączany przez include) i stwierdziłem później, że mając 290domen można wyciągnać to 0,10$ DZIENNIE z jednej domeny. Przyznam, że się realia przerosły moje oczekiwania.

Teraz pytanie ode mnie:

1. Mam już nowe domenki :) Co zrobić z tymi starymi? Bo chodzi o to, że trochę linków do nich już prowadziło z katalogów. Odpuścić je sobie na dobre?

@mkr - opieram się na tym że napisał o tym że postawił kilka stron o tej samej treści i wyglądzie. nie wiem czego nie rozumiesz ?

"stawiał 10 kopi kazdej strony na innym serwerze" - nawet metatagów nie zmieniał itd...

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

"stawiał 10 kopi kazdej strony na innym serwerze" - nawet metatagów nie zmieniał itd...

Bo byłem w szpitalu...nie przewidywałem tego, że tam pójdę. Wcześniej miałem tak zaplanowany czas, żeby wszystko dopiąć na ostatni guzik zanim google sie zorientuje. A tu taki 'psikus'.

meta tagi + TITLE były takie same

nie czytalem calego watku ale juz na poczatku widze ze masz odpowiedz

u mnie bylo podobnie nie chcialo mi sie przez tydzien robic innych opisow i od razu chyba z 15 domen dostalo banana

:]

Używaj Cuilla i Hakii

@bellois: Nie... 1/10 takiego zaplecza - dokładnie 29stron (wszystkie leżące na jednym IP).

To mogło wystarczyć.

Teraz pytanie ode mnie:

1. Mam już nowe domenki :) Co zrobić z tymi starymi? Bo chodzi o to, że trochę linków do nich już prowadziło z katalogów. Odpuścić je sobie na dobre?

Chyba warto poczekać na dalszy rozwój sytuacji.

Zapraszam na blog o użyteczności.

ja bym zaczekał z miesiąc, skasował z każdej domeny skrypt i stronę a dodał zupełnie różny od siebie indeks odpowiadający nazwie domeny.

wtedy, jeżeli po miesiącu nic się ze stronami nie będzie działo no to działaj z nowymi a stare sobie odpuść.

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

fakt, z rss'ami jakoś lepiej się żyje bo jest przynajmniej mały mix, a tak?

mimo wszystko lepiej zainwestować w unikalne - moje zdanie;)

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności