Skocz do zawartości

płatne przekierowanie 302 + i -

junki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

pozycjonowaniem do tej pory zajmowałem się sam, jednak brakuje mi już czasu i pomysłów na tworzenie wartościowego zaplecza.

Dostałem (chyba) korzystną ofertę mianowicie ktoś zrobi przekierowanie ze swojej wypozycjonowanej strony do top 10 na moją stronę sklepu.

Czy warto w coś takiego inwestować a co jeżeli po jakimś czasie zrezygnuję z tej oferty czy nie będzie to miało negatywnego wpływu na stronę w przyszłości ?

Prezent na wieczór panieński

koszulka z imieniem fajny prezent na dzień chłopaka

ołówki, ołowki reklamowe, ołówki grawerowane

Dobra wiadomość jest taka, że nie będzie tu skutków negatywnych, zła taka, że i pozytywnych nie ma się co spodziewać - dla robotów przekierowanie będzie miało charakter tymczasowy (302 to kod w HTTP oznaczający przeniesienie tymczasowe). Ale ludzie jak najbardziej będą trafiali z kupionej strony na Twoją - dla nich jedno oczko w tą czy w tamtą nie ma większego znaczenia ;-)

czyli 301 będzie przekierowaniem stałym, czy w tym przypadku są plusy i minusy ?

nie chę za kilka miesięcy obudzić się ze stroną na dalekich pozycjach w G w przypadku braku możliwosci dalszej współpracy.

Ok

wywałczyłem 301, ale zastanawia mnie jeszcze jedno strona z której miałbym przekierowanie ma PR0 moja strona obecnie ma PR3 czy to nie wpłynie negatywnie na moją stronkę skepu ?

wyobraz sobie sytuacje w ktorej wszystkie spamy kierujemy na onet i odpowiedz sobie sam na to pytanie czy przekierowanie 301 przekieruje ci pr0

wsumie racja :angry: ale kto pyta nie błądzi wybaczcie ale jestem w te klocki prawie nowy :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności