Skocz do zawartości

Token w scuttle

kmike

Rekomendowane odpowiedzi

Denerwuje mnie już ręczne usuwanie ciągle tych samych linków spamujących moj katalog. Jest plugin, który banuje url albo poprostu dodaje token, żeby utrudnić zycie botom.

Edit: Lub taki, który nie pozwala na dodanie 2 takich samych urli.

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Zarejestrowanie to nie problem... może się ręcznie zarejestrowac a boty i tak spamują... Potrzebuje tokena, który jest podczas dodawania bootmark'ów.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

probowalem zrobić to tak samo ale nie mogłem odnaleść pliku odpowiedzialnego za dodawanie. Znalazłem ten co wyświetla i ten co edytuje ;/

Edit: seria prób i błędów ponad godzina wyjęta z życia, ale boty nie powinny juz mi przeszkadzać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności