Skocz do zawartości

Avast - co o nim sądzicie? ;)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

I co po tutaj pisać spamiarki etc.. jak lepiej zatrudnić człowiek od nabijania postów :)

Swoją drogą avast to dla mnie szajs, byle jaki plik i zaraz piszczy. Przy ściąganiu z różnych serwerów wykrywał wirusy, najlepsze było to że żaden inny antywirus nie wyświetlił że to virus. Krótko mówiąc avast nadaje się na śmieci :) zdecydowanie wolę AVG chociaż też jest darmowy.

markes01 ma prawie wszystkie tematy w takim stylu, nie ja :>

Poza tym nie wiem za bardzo co w rynku antywirusów się zmieniło przez te 4 lata, więc się grzecznie pytam...

Przepuść strony o antywirusach przez www.archive.org i wybierz sobie okres sprzed 4 lat aż do dnia dzisiejszego.

Pooglądaj jak zmieniały się strony i jakie nowe wersje antywirusów były wypuszczane.

Poza tym nie wiem za bardzo co w rynku antywirusów się zmieniło przez te 4 lata, więc się grzecznie pytam...

prowadząc stronę z darmowym oprogramowaniem raczej powinieneś wiedzieć...

a co do markes01 to jago zatrudnię do nabijania postów na jakimś forum dla pokemonów :) markes01 jakby co to się odezwę ;)

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Opis tego działu brzmi "Rozmowy na wszystkie tematy, nie związane z tematyką forum.".

Więc temat jest chyba na swoim miejscu.

Co do Avasta to jest słaby ale względnie bez problemowi i darmowy/tani (do firmy).

Wychodzę z założenia, że lepiej używać kiepskiego antywirusa niż żadnego.

Miałem taką sytuację, że wirus się 'przedarł', wyłączył Avasta i szalał po systemie

ale widziałem też pokonanego np. "Nortona" więc jak coś ma się dostać.. :)

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności