Skocz do zawartości

Avast - co o nim sądzicie? ;)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz mi avast z ashampoo firewall znowu zaszaleli...

avast - 44% CPU

firewall - 55% CPU

Firewall zżerał co sekundę 1mb pamięci wirtualnej więcej, przy zamykaniu ctrl+alt+delete miał zajęte 327mb...

I teraz pozostaję w ogóle bez ochrony :>

tjay99 - tylko w kwestii zabezpieczeń (tzw. jaki program antywirusowy) nie jestem za dobry :>

ps. odkopałem właśnie dwie gazetki KŚ (z 2004 i 2005 roku)

W tej z 2004 roku wygrała panda, za nią norton, dalej jest mcafee... avast trzynasty (najlepszy z darmowych...)

Natomiast z tej z 2005 roku - pierwszy kaspersky, drugi mks, trzeci norton... avast dwunasty (najlepszy w darmowych)

Nie wiem jak jest teraz w 2008 roku, bo już gazet nie kupuję...

taaa opinie sa niesamowite :] polecam kasperski zwłaszcza do firmy :] jak wywali pliki serwera sql bo uzna ze to wirus :] panda to podobny syf....avast moze nie jest super bezpieczny ale nie obciaza kompa tak mocno jak np norton i nie miesza sie tam gdzie nie trzeba....nod jest ok ale trzeba placic do domu a to bezsensu :]

A po co Ci non stop włączony antywirus?

Ja włączam jak widze podejrzany plik i raz na miesiac sprawdze calego kompa.

A tak, zawsze bźdryngolenie ze wykrylo wirusa ktorego nie bylo.

Komputer zaczyna szwankować? Reinstal systemu. Co 2 miesiące średnio robię. Godzinka i komp jak nowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności