Skocz do zawartości

SEO - tylko SEO

ksiadz

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście że można.

Niemniej na sukces sklepu internetowego składa się wiele czynników (nie tylko ruch!), a niekorzystanie z innych metod promocji jest zwyczajnie marnowaniem potencjału.

Pozdrawiam, J.

dodam, że ruch w sklepie nie załatwi niczego i jest jednym z czynników stojących na niższych szczeblach drabinki

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zrób inaczej.

Zamiast za pól roku szukać czemu sklep słabo sprzedaje.

Będziesz szukał przyczyny w bredniach marketingowych.

Postaw osiem sklepów na ta samą frazę.

Otwórz osiem firm na osoby z rodziny.nazwy imiona różne

Każdy sklep musi się różnić w ofercie,grafice itd

Cenami i rabatami manipuluj.

Ustaw je w pozycjach 1-10 i zmuś klienta do zakupu u Ciebie.

Koszty są większe ale:) rachunek i tak wyjdzie ci na plus.

Zus-y trochę was zjedzą na początek.Ale uwierz wszystko sie zwraca.:angry:

A czasu nie stracisz.

To oczywiste, że ściągnięcie potencjalnego klienta na stronę to dopiero początek. Potem trzeba liczyć się z innymi sprawami: usability, odpowiedni asortyment, budowa zaufania, sposoby wysyłki i płatności, jakoś informacji na temat towaru i tak dalej. Ale to chyba oczywiste :angry:

Zapraszam na blog o użyteczności.

Ale to chyba oczywiste :angry:

Rozmiawiam z klientami kilka razy w tygodniu. Uwierz mi nie jest to oczywiste. Patrzenie na sprawy wielowątkowo z kilku różnych perspektyw nie jest domeną większości ludzi. Najczęściej rodzi się im w głowie hasło, i potem dążą do jego realizacji. Raz jest to pozycjonowanie, a np. dwa miesiące później bezpieczeństwo więć wziuu.... cały sklep na SSL i dostęp do większości funkcji po zalogowaniu itp.

A sprobuj powiedzieć klientowi, który ma dobre pozycje, a nie ma sprzedaży, że np: 9 na 10 sklepów z jego brnaży ma dużo niższe ceny, że tam Zawsze ktoś jest pod telefonem. Że konkurencja ma 24 modele danego produktu a on 3 itp.

Najwazniejsze jest żeby zbudować MARKĘ, solidną markę. Jakimi sposobami to już 2 sprawa. Ale samo seo dla sklepu nie wystarczy, musisz zrobić rozgłos reklamowy w branży, żeby było wiadomo że ty to ty i z tobą nalezy się liczyć. Wypozycjonować jedną strone na kilka fraz moze nawet dziecko neo bez specjalnej wiedzy, wiec zaufania i marki tym nie zbudujesz :angry:

Nie ważne jak, ale zrób tak żeby każdy się z Tobą liczył a kolejne sklepy w branży powstawały na Twoj wzór.

Musisz budzić respect ;)

A tam rozgłos ble ble ble marketingowy bełkot.

Bełkot z Arabelli za który jeszcze bekniesz kasiorką.

https://www.allegro.pl/my_page.php?uid=2609233

Ja kupuje u nich jak jestem w Wawce.

To jest w centrum Wawki. Nawet brykę moją dostawczą mam gdzie postawić mają swoje miejsca dla klientów.

Pracowników musisz mieć prawdziwych prawdziwy sklep magazyny wszystko w asortymencie.

Zrób ten wałek z 8 sklepami taniej ci wyjdzie :angry:

siembab,

ja osobiście nie zaufałbym Twojej polityce. wydaje mi się trochę śmieszna, ponieważ bez sensu jest babranie się w osiu takich samych przedsiębiorstwach. Ty chyba nie wiesz co mówisz. nikt nie odniósł się do Twojej odp.(przeoczyłem coś?;>) bo chyba uważał, że nie warto, ale ja jestem pierwszy;)

według mnie mówisz o bredniach. skoro z jednego sklepu prawie nic nie zarabiasz, a koszty jego utrzymania masz większe, to jaki sens ma postawienie takich osmiu sklepów z których też wiele nie wyciągniesz?

może mnie już tępota zjadła, ale nie rozumiem, no...

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności