Skocz do zawartości

nowy precelek

Emilię

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zapraszam do dodawania atykułów, precel w pelni moderowany, bezsensowne tresci beda usuwane! Pozdrawiam i zapraszam

https://dobrapozycja.blogspot.com/

P.S. Jest to moj pierwszy precel wiec w razie jakby co?? ;D prosze o sugestie i z gory oczywiscie dziekuje.

Jeszcze pytanko czy takie blogi dorzucac do katalogow dla linkowania czy do innych precli??

Szybki jesteś i chyba nerwowy.

W tym nowym to co mamy robić? Bo jeżeli chcesz, aby dodawać artykuły to przynajmniej napisz jak tego dokonać. Przydały by się po prostu linki do rejestracji i logowania. Nie każdemu chce się wpisywać z palca.

Nie założyłeś ani jednej kategorii.

zapraszam do dodawania artykułów, WP jest mam nadzieje skonfigurowany i nie sprawi większych kłopotów, gdyby jednak prosze pisać. Oczywiście prosze pamietaz iż jest to mój pierwszy wypiek i liczę od Was na konstruktywne uwagi :)

Pozdrawiam

"mmarek" pozwoliłem sobie dodać kategorie Turystyka, tak tez zrobiłem z Twoim wpisem, mam jednak pytanko odnosnie tych linków nofollow, co i jak mam zrobić żeby to zmienić bo w momencie dodawania przez siebie wpisu mam zaznaczone:

"Don't set rel="nofollow":"

co mam zatem zrobić. Dzięki za pomoc i pozdrawiam

powinno być teraz dobrze choć powiem szczerze ze nie wiem za bardzo jak to sprawdzić, jak już wspominałem jest to mój pierwszy wypiek i nie za bardzo znam się na nim. miałem w All in One SEO Plugin Options zaznaczone "uzyj parametru noindex dla kategorii itd. odznaczyłem nie wiem. może sie zmieniło prosze o pomoc...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności