Skocz do zawartości

[Sprzedam] Domeny. OKAZJA! Całe porfolio. Tanio

whitecom

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Sprzedam całe portfolio. Ponad 500 domen. Większość z ciekawą historią. Domeny od 1996 roku.

W ofercie domeny z wielu dziedzin. Min. finanse, auto, domeny dwu i trzyliterowe oraz wiele domen typu generic.

Większość domen znakomicie nadaje się jako domeny na zaplecze (większośc domen z bardzo dobrą historią, linkami, itd) lub do dalszej odsprzedaży.

Pęłną ofertę domen przesyłam na miala. Kontakt

Najchętniej sprzedam całe portfolio/pełny pakiet. Ewentualnie mniejsze pakiety. Wszystko do uzgodnienia.

Bardzo atrakcyjna cena. Domeny w pakiecie już od 45-50zł/ za domenę przy zakupie całości.

Sporo domen posiada stały ruch.

Sprzedam również pojedyńcze domeny. Ceny ustalamy indywidulanie. Pełną ofertę przesyłam po kontakcie na miala.

Dodam, że niektóre domeny w pojedyńczej sprzedaży z mojego portfolio osiągają kwoty rzędu 600-1200zł

Losowe domeny:

iml.pl

wxm.pl

unijnefundusze.pl

tanie-pozycjonowanie.pl

web-bazar.pl

coś.pl

topmeble.pl

noclegowy.pl

supernocleg.pl

hotelekonferencyjne.pl

budowlaneuslugi.pl

naszaunia.pl

notebooki.biz.pl

programy.info.pl

materialy.com.pl

konferencje.org.pl

stadniny.com.pl

muzyka.org.pl

multisex.pl

erotycznie.pl

Wiekszość domen ważna jeszcze 4-7 miesięcy. Do częsci domen przekazuje kody authinfo, pozostałe cesja/umowa.

Kontakt - Marcin

marcin(at)mail48.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności