Skocz do zawartości

Zlecanie stworzenia skryptu. Jak się zabezpieczyć?

Virusek

Rekomendowane odpowiedzi

Wolny rynek mamy co już widać po hostingach i motaniu sie polskich firm w celu zatrzymania klienta, spokojnie przyjdzie czas na programistów.

Przecież cały czas mamy wolny rynek. Możesz w tej chwili zatrudnić programistę z każdego zakątka świata. Wielu usługodawców z branży hostingowej ustala bariery na przykład jeśli chodzi o miejsce zamieszkania klientów (masz koszty tranzytu ruchu), zawartość hostowanych serwisów, czasy trwania umów, etc. Który rynek jest bardziej wolny obecnie?

Nigdzie nie stwierdziłem że programiści to ludzie bez zasad, tacy zdarzają się każdej grupie zawodowej itd.

Napisałeś, że znaleść programistę który nie jest świnią jest mało realne a zdanie wyżej (w tym samym poście).

Ups chyba kogoś boli to że programiści to w wiekszości naciągacze i kombinatorzy

Więc wydaje mi się, że po prostu generalizujesz.

Nie rozumiesz co piszę a wyskakujesz z dziećmi neo

Pisanie skryptu za kasę a potem wystawianie go na allegro kojarzy mi się tylko z zlecaniem czegoś dziecku neo albo osobie totalnie niepoważnej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności