Skocz do zawartości

google i jego 'humory'

edi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszytkich uzytkownikow i ekipe tego forum ;)

Dowiedzialem sie ze tu niezli 'wymiatacze' sa i napewno ktos cos dordzi

A wiec

Moja strona www.digfoto.pl (taki portal fotografi cyfrowej) jest dostepny w sieci od lutego. Korzystam z uslug linkora i tam tez dodalem linki z anchorem 'aparaty cyfrowe' oraz 'fotografia cyfrowa' (teraz jeszcze kilka innych typu 'foto forum') mam tez linki stale na paru stronach oraz katalogach. Na poczatku bylo calkiem niezle (2-3 strona wynikow na obie frazy) teraz jest gorzej niz zle. na fraze 'aparaty cyfrowe' w ogole nie ma w wynikach a na 'fotografia cyfrowa' 95 pozcycja. Np w netsprocie ktorego nikt chyba nie uzywa efekt jest dobry (na obie frazy 1 miejsce) Czytalem na forum o filtrach (zekomo istniejacym sandboxie) ze dla nowych stron zbyt duza liczba linkow z tym samym anchorem powoduje spdaek w wyniachi. I teraz moja prosba do 'wymiataczy' : Czy mozna cos pordzaic w tecj chwili ? Bede wdzieczny za kazde wskazowki. (tazke dotyczace budowy stronu pod katem pozycjonowania)

Z gory dzieki

mam tez linki stale na paru stronach oraz katalogach

na paru stronach nie wystarczy to raz

a dwa nie traktuj linkora jako podstawy a jako uzupelnienie linkow zewnetrznych

trzy dodadaj dodawaj dodawaj linki

cztery czekaj cierpliwie

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

edi to że byłeś wysoko a teraz zahaczyłeś spadek może oznaczać że zakończył się dla Twojej strony "Fresh site bonus" - było już o tym na forum.

Inną sprawą jest to, że przy korzystaniu z systemów masowej wymiany linków w pewnym momencie pojawia się zahamowanie wzrostu ich ilości o czym pisał jeż a nawet przedstawił własnoręczny wykres.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

no wiem wiem

troche czytalem juz postow na forum

tylko teraz na nowo dodane linki jest niezle (w wynkiach sa jest wysko)

tylko te dwa (pierwsze) caly czas daleeeko

z tego co czytalem to wyglada na tego calego sandboxa

i teraz wlasnie: czy czekac i nic nie robic

czy np mozna jakos przyspieszyc jego pozbycie

nie wiem - np wywale tych linkow - czy lepiej niech sa dalej ?

gdzies czytalem zeby wylaczyc strone dla robotow po jakis czasie wlaczyc i bedzie juz ok (po sandboxie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności