Skocz do zawartości

Liczba forumowiczów ;)

piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

tutaj patrząc na memberlist 1/3 nie napisała nawet jednego posta

No a co mają napisać? I tak zbyt dużo ludzi pyta się bez przerwy jest sprawdzić PR lub jak wypozycjonować stronę. Ta 1/3 chociaż czyta.

Jednak są osoby, które BARDZO rzadko tu zaglądają (przynajmniej jedna, którą znam osobiście).

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

ale nic nie pisze.

i dobrze lp stopek większy :mrgreen:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

i dobrze lp stopek większy

hm to logicznie najlepsze napisać temat powiązany ze swoimi linkami tematycznie, ale tak żeby nikt nie odpisał ;)

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

nie minęły jeszcze dwa miesiące od tamtego czasu a jest już ponad 1500!

Ten miesiac byl najlepszy ze wszystkich (sam jestem w szoku). Mniej wiecej 3-krotnie wiecej odwiedzin niz w poprzednim miesiacu.

A o dwutysięcznym użytkowniku napisze Szymon. ;)

A kto napisze o 50000-tysiecznym poscie :?: ;) bo juz sie zbliza. ;)

tutaj patrząc na memberlist 1/3 nie napisała nawet jednego posta

Czesto ludzie sie rejestruja po to aby miec zaznaczone nowe posty.

Chyba miesiac temu wprowadzilem kod przy rejestracji i przynajmnie boty ze wschodu juz sie nie rejestruja, a bylo ich masa (duzo skasowalem).

Michał coś wspominał o subforach......

No i byly.... przez jeden dzien, dopoki jakis bug sie nie pojawil. Nie wiem czy jednak jest sens tworzyc subfora. Chyba mamy wszystko uwzglednione. :?:

Ten miesiac byl najlepszy ze wszystkich (sam jestem w szoku). Mniej wiecej 3-krotnie wiecej odwiedzin niz w poprzednim miesiacu.

Myślisz, że screenshoot mógł pomóc? Aż tak bardzo ? ;) Możesz sypnąć liczbami?

Myślisz, że screenshoot mógł pomóc?

Napewno pomogl. Dzieki ;)

ale nie tylko, bo:

unique

kwiecien - 48732

wejscia z Google

kwiecien - 19397

wiec troche z samego Google ludzi tez tutaj przybylo. Niestety nie dysponuje pelnymi statystykami za marzec i miesiace wczesniejsze, bo moj hosting polecial w kulki i od wprowadzenia oddzielnych statystyk na rozne domeny skasowali stare.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności