Skocz do zawartości

Szczecin bez prądu

hooli

Rekomendowane odpowiedzi

Ostra jazda dzisiaj u nas sie dzieje, nie ma pradu w calej lewobrzeznej czesci miasta, ale na prawobrzezu np. tez nie dzialaja komórki :/

Co innego mnie zastanawia, a mianowicie zasilanie w home.pl - ciekawe jakie maja agregaty prądotworcze i na jak dlugą przerwe w dostawie są przygotowani. Bo jak nie patrzec, taka awaria (na taka skale i tak dlugi okres czasu) zadrzyla sie u nas pierwszy raz..

ha! wszyscy skarza sie ze komorki nie dzialaja a mnie za kazdym razem laczylo :-)

a u nas w Gryfinówku pełna cywilizacja :rolleyes: mamy prad, mamy wode :) i inne fajne rzeczy :)

Bełdzio bo Ty nie w Szczecinie ;) - czesc prawego brzegu miało prąd.

Mi tylko plus działał - era i orange nie, stacjonarny nie bo na prąd.

Dobrze że gótwki troche było i jakieś mini radyjko.

Cześć Szczecina ma już prąd :) szczesliwie znalazlem sie w tej 40% grupie i mam od 18:40 prąd.

Teraz czekamy na wode i ciepło - bo się lekko ochłodziło w mieszkaniu.

Ogólnie masakra i wielka kiszka nic nie szło załatwić, zrobić, kupić.

Szook pewnie znowu coś nawojował ;) i teraz zwalają, że to niby druty, a tak naprawdę jak dzwoniłem do niego to wspominał coś o jakimś skrypcie, tylko nie wiedział, czy mu serwery wytrzymają bo podobno dość pamięciożerne :)

Pół godziny po odpaleniu skryptów nowej śmieciarki padł prąd w Szczecinie - tu dopatrywałbym się powiązania.

ja to bylem zalamany.

Mowie dobra co tam pradu nie bedzie to stacjonarny nie bedzie dzialal.

TO komorke do laptopa i mowie bede zyl. Ale gprs ######, to zapodalem smarfona mowie tam sobie posurfuje tez nic.

Jedna komorka nic, druga nic - czułem się jak na odwyku.

Przy dostarczaniu wiadomosci sprawdziło się radyjko cocacoli ;) na 2 AAA bo inaczej myslalbym ze nic sie nie stało jakas mała awaria.

Teraz tylko czekać aż się ociepli w mieszkaniach bo pisac nie można i para z ust leci :).

jak tylko kupie agregat :). Choć dziś agregat jedyne co by zmienił to nie gotowałbym kawy w garnku na gazie.

Internet i tak nie działał - jak dla mnie sieci typu Orange i Era dały ciała i to było chyba jedynym największym problemem jak dla mnie.

Drugim to brak dostępu do środków i możliwości zakupów.

Jestem przekonany że po tym dniu w Szczecinie będzie znaczny przyrost urodzin + 9 msc.

Nic już więcej nie będę odpalał ;)

Dziwne jest o tyle uczucie że jak człowiek jedzie na urlop to może nie zerkać do kompa, jednak jak nie wie co się dzieje (radia lokalne na początku nie działały a rmf fm dopiero później miał jakieś relacje, radio szczecin dopiero później podawało newsy co 30 min), to jest naprawde problem brak wiedzy co i kiedy będzie działać jak kiedyś :)

Zastanawiam się jakie straty poniesie wiele firm i czy z tego tytułu ktoś pokryje takie straty - bo za prąd to z chęcią kasują coraz więcej, tylko jak widać zabezpieczyć nie potrafią.

A prąd dziś równie konieczny w stałym dostępie jak internet dla firmy IT, bo bez prądu brak internetu o ile można sobie pod agregatami mieć komputery to już sprzęt odpowiedzialny za łącza nie koniecznie.

Mariusz to co ty bidoku bys zrobił jakbym Ciebie do lasu wziął ? ;) przeżyłbyś chociaż jeden dzień bez niczego ? :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności