Skocz do zawartości

Szczecin bez prądu

hooli

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie kiedyś tego wszystkiego nie mieli i jakoś żyli. A tu raptem parę godzin bez prądu i ogrzewania i jaki problem, nie? :)

eee jest ciut lepiej niż myślisz - dostarczam w Szczecinie troche internetu i jak tylko zaczął się pojawiać prąd w różnych miejscach ludzie NATYCHMIAST dzwonili, że nie ma jeszcze internetu........

pytam jedną kobietę : a ma pani już wodę ?? a ona : nie , jeszcze nie ma wody, ale internetu tez nie ma......

co tam woda, co tam ogrzewanie, najważniejsze, że nie ma internetu ;)

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Krzyśku ee nie było źle. Spotkania poprzekładałem, zresztą sądze że nikt nie oczekiwał że np. przyjade bo sami pewno nie pracowali.

W lasku bym sobie poradził bo wiedziałbym że jestem w lasku, inaczej jak człowiek wie że jest w cywilizowanym świecie gdzie teoretycznie jest wszystko i wszystkiego brak.

Jedynie co to poprostu człowiek myśli że jak już ma 2 sieci komorkowe jakiś tam palmfon to już będzie mógł zrobić wszystko - bo teoretycznie tak powinno być. Jednak jak życie weryfikuje nie daje to możliwości do załatwiania spraw w internecie.

Problemem internetu z sieci komorkowych jest taki - ze sprzedają usługę jak 100% usługę nie kasując mało, a po informacji wychodzi że pierszenstwo i tak mają połączenia telefoniczne. CHoć i o nich dziś można było zapomnieć.

Więc uznałem że jeszcze u nas to wszystko kuleje a większośc operatorów nie jest przygotowanych tak naprawde na świadczenie usług w takich sytuacjach.

Chyba wróce do CB Radia bo to ;) chociaż działało i akumulator można podłączyc.

Mario :) bo ona pewno chciała zobaczyć co sie działo w Szczecinie :) - u mnie praktycznie internet był bo tpsa się sprawiła - gdyby router podłączyć pod agregator i laptopa to internet działał, tak samo telefon (gdybym starego aparatu nie wywalił też bym miał).

Pomyśle jednak nad agregatem - dziś podobno schodziły jak bułeczki. A chomiki nie wyrabiają, mam tylk0 200 sztuk i starczylo tylko na laptopa ich machanie nozkami.

trzeba bedzie zacząć cykl szkoleń survivalowych - "Jak przeżyć dzień bez internetu" ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Mario :) bo ona pewno chciała zobaczyć co sie działo w Szczecinie ;)

druga była lepsza - dzwoniła z Anglii z pytaniem dlaczego jeszcze nie ma internetu, bo mąż jej powiedział, że prąd już jest........

Ogólnie to nie moja działka odbieranie telefonów od klientów, ale dziś na poprawę humoru odebrałem kilka gdy prąd już wracał i te kilka telefonów to były TYLKO kobiety ..........

a odnośnie agregatu, to żeby poprawnie zasilał komputer - czy może UPSa, to nie może być taki najtańszy dwusuwowy - one to tylko do oświetlenia, wiertarki itp...

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Bełdzio bo Ty nie w Szczecinie ;)

pol dnia bylem w szcz :) i co do tel to nie mialem problemow; normalnie laczylem sie z plusem, orange i playem; a jesli chodzi o sklepy to monopole byly otwarte ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności