Skocz do zawartości

Skuteczny system - Pytania/Sugestie

Rekomendowane odpowiedzi

pomysł napewno do przemyślenia - chodzi także o to by zagwarantować kogoś do obsługi w języku podstawowym czyli EN.

Z uwagi iż projekt jeżeli dojdzie do realizacji to nie tylko ja będę główny jego jakby inwestorem - z uwagi na obecnie prowadzone rozmowy (zaawansowane) co do sprzedaży połowy firmy innej dość dużej na rynku PL-IT firmie - a tam chcemy wspólnie wprowadzić nowe projekty, rozwiązania i usługi.

Z uwagi na fakt że rozmowy na temat spółek z udziałem nie są ani łatwe ani szybkie to trwa, no i oczywiście rejestracja.

Jednak jestem dobrej myśli i wiem że po 20 tego miesiąca sprawy także wzgledem nowego systemu beda mialy szybszy obrót.

Na chwile obecną najwięcej uwagi poświecam projektowi systemu, imprezie it. Jeżeli uznamy że można zrobić dobry produkt który naprawde będzie dobry i nie będzie tylko sprawiał wrażenie profesjonalnego to napewno szybko przystąpimy do jego realizacji także w innych wersjach językowych.

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mysle ze taki SWL mialby szanse zaistnienia i z checia takowy bym przetestowal.

Mysle ze dzisiaj sa takie czasy ze mysli sie globalnie a taki system mozna stworzyc i ....trzeba.

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności