Skocz do zawartości

pipni.cz

graft

Rekomendowane odpowiedzi

Darmowy dedyk - w samej nazwię widzę sprzeczność...

Chociaż o ile pamiętam, parę lat temu, jak zaczynałem się bawić w PHP, to dopiero u nich znalazłem w miarę solidny hosting z php i mysql. Co ciekawsze serwis tam ostatecznie postawiony przetrwał do dzis... Będzie ze 3 lata :o

Na blogu:

pozycjonowanie a etyka. A za parę dni słów kilka o smacznych i lekkostrawnych preclach

Ja się zarejestrowałem, ale ... mail narazie nie dochodzi :D. Z telefonem był problem, ale trzeba go podać w formacie +480 41xxxxxxx.

No nic zobaczymy. Ale wątpię żeby to było darmowe i bez jakiejś wielkiej pepikowej reklamy na stronach. :D

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

Fidma, ni ...[brzydkie slowo] :] Siedziałem przez półtorej godziny w nocy aby założyć konto, probowałem różnych rozwiązań od bramek proxy po zmiane proxy w przeglądarce zawsze efekt ten sam zły adres email.

Adresy próbowałem na czeskich serwerach jak również z prywatnych skrzynek w domenach globalnych...

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności