Skocz do zawartości

[Laptop] Problem z klawiszami

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

Miałe ktoś z Was kiedyś taki problem że po wgraniu jakiejś gry zamieniło mu klawisz, ja wgrałem commanche 4 oraz delta force team sabre i zamieniło mi klawisze np zamiast p było -. Wie ktoś jak można sobie z tym poradzić, odinstalowałem oby dwie gry ale to nic nie dało. Dopiero po formacie dysku i wgraniu nowego systemu na nowo wszystko wróciło do normy.

Moze poprostu wcisneles przycisk FN ktory wlaczyl ci przyciski funkcyjne, z tego co widze u mnie(Asus) to akurat na P jest funkcyjny -. W niektorych laptopach musisz wcisnac jeszcze raz FN zeby sie wylaczylo a w niektorych musisz go trzymac caly czas jak chcesz ktoregos funkcyjnego przycisku uzyc.

właśnie, może po prostu włączyłeś NumLock?

muzyka jest dla mnie bardzo ważna. Zwłaszcza, jeśli jest to dobra muzyka :)

Jedni lubią, inni nie... Ja mimo wszystko lubię czytać ebooki. Audiobooki też.

Zainwestuj w swobodę. Karty kredytowe dopasowane do każdego portfela.

Właśnie nie włączyłem, wgrałem grę włączyłem i chciałem wpisać swój nick a tutaj zamiast liter pisał mi cyfry, num lock nie naciskałem bo go w ogóle nie używam. Ale jak próbowałem wyłączyć num lock to nie dało rady, nawet po resecie komputera zapalała się od niego lampka zielona i nic nie mogłem zrobić.

niektóre gry mają tak, że przy włączeniu automatycznie uruchamiają Ci num'a, etc.

jednak to dziwna sytuacja...

a używałeś ekranowej? o ile dobrze pamiętam, sprawy związane z wciśnięciem np. klawisza funkcjonalnego czy coś takiego nie powinny na niej działać. jeżeli na ekranowej 'p' też Ci wrzucało jako '-' to jakiś systemowy błąd z pewnościa;p

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

a w niektorych musisz go trzymac caly czas jak chcesz ktoregos funkcyjnego przycisku uzyc.

a mozna zrobic tak zeby nie trzymac tego fn a klawiatura działała normalnie?

prosze modów o polaczenie moich posstów i przepraszam za post pod postem, przytrzymanie klawisza fn nic wylacza tego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności