Skocz do zawartości

Tworzenie internetu - nowy pressel

Exe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Stworzyłem nowy pressel tematyczny, w którym dodaje się wpisy związane z tworzeniem stron, pozycjonowanie, hostingiem i firmami.

Regulamin:

- Wpis musi mieć sens, jest to blog tematyczny. Najlepiej aby tematy się nie powtarzały. Proszę pisać np. jak się tworzy strony www, pozycjonuje strony, charakterystyka programów, cms`ów itp.

- Maksymalnie 2 linki w treści

- Minimum 2, maksymalnie 3 tagi

- Obowiązkowo minimum jedno zdjęcie w treści, najlepiej nawiązujące z tematem, ale to nie koniecznie. Pomysłowość mile widziana

- Firmy - jeśli chcesz dodać artykuł swojej firmy (lub którą pozycjonujesz) hostingowej, pozycjonerskiej lub tworzącej strony, proszę nie pisać “Szukałem wiele i znalazłem tą jedyną firmę”. Proszę pisać jakie usługi świadczynie, ich charakterystyka, gdzie znajdują się serwery i dane firmy. Wpis powinien wyglądać jak wizytówka a nie powieść sensacyjna ;). Oczywiście logo/grafika obowiązkowo. Maks. 2 linki w treści

Domeny

Firmy pozycjonujące

Firmy tworzące stron

Firmy hostingowe

Hosting

— Konta shell

— Konta www

— Serwery dedykowane

— VPS

Oprogramowanie

Pozycjonowanie

Sieć internetowa

Sprzęt komputerowy

CMS

Języki programowania

www.webhost.waw.pl

------------------------------------------

Linkuje stronę główną, reszta (wasze wpisy) zależy od was. Proszę o uwagi :ph34r:

Wordpress jest w wersji 2.5

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Najważniejsze nie podałem :ph34r: Poprawione www.webhost.waw.pl

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Nie do końca rozumiem, sens ograniczania ilości tagów.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Dlatego jest unikalny ;) Aż tak mocno na masowym indeksowaniu stron mi nie zależy i jakiś poziom będzie reprezentować precelek.Może mylne myślenie, a z drugiej strony łatwiej jest moderować, jeśli jest mniej lub więcej tagów niż regulamin zezwala to już jest sygnał ostrzegawczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności