Skocz do zawartości

Skrypty na zaplecze

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat zpod Sylwina:

dodawarka do precelków katalogów i wyszukiwarek za 50 zł:rolleyes: - zawsze aktualne bazy!

mam maxpressa i ostatnio udało mi się uzyskać bazę WP aż 150 sztuk gratulacje ! :jezyk1:

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Aktualnie kończę jeden skrypt, jeszcze muszę zrobić dodawanie do bazy i kilka innych rzeczy tak aby był bardziej funkcjonalny, skrypt będzie na podobę scuttle, aktualne prace nad nim można tutaj zobaczyć:

https://exploitek.info/skrypt/index.php

zostało mi zabezpieczenie tego, napisanie PA admina, obsługę rss i dynamiczną mapę, poza tym dodawanie wpisów ;) jakiś dzień pracy.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
ExPloiT kibluje w monie wiec będzie ciężko ;)

Heheh dobrze powiedziane

tak sie rozpisał nad skryptem i prace szlak trafił...

Nic na to nie poradze, za dwa tygodnie przechodzę do Grudziadza to będę częściej w domu, bo z tego przasnysza to nawet niemam jak dojechać do domu. Z grudziądza jak będę jeździł to będę pisał skrypt dalej bo narazie mam sporo nauki.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności