Skocz do zawartości

forum.php.pl

Kleszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Najprawdopodobniej są problemy z przedłużeniem ważności domeny w związku z czym mogą ją stracić, forum jak i wortal są dostępne pod innymi adresami.

Cytat postu jednego z userów

Uhh... czyżby pojawiła się groźba utraty domeny? :smutny: Z tego co widać w whois do ktoś wcześniej utworzył opcję na domenę więc chyba mogą być problemy jeśli nie została w terminie przedłużona? :smutny:

A tutaj link do tematu na ich alternatywnym forum: https://forumphp.nq.pl/index.php?showtopic=...mp;#entry462962

Z tego co mi ktoś wspominał to chyba nie przedłużyli domeny w czasie.

Nie odnaleziono serwera

Firefox nie może odnaleźć serwera www.forum.php.pl.

* Sprawdź, czy adres nie zawiera literówek jak np.

ww.example.com zamiast

www.example.com

* Jeśli nie możesz otworzyć żadnej strony, sprawdź swoje połączenie sieciowe.

* Jeśli Twój komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, sprawdź, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.

protus u mnie też wczoraj raz się wgrała i później znowu nie działała i teraz mi nadal nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności