Skocz do zawartości

Zerowe zarobki na jednej ze stron.

playerek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Od 4-5 dni na jednej ze stron, mimo ~30 klików dziennie mam zerowe zarobki. Napewno nie wyświetlają się charytatywy, są normalne reklamy, takie jak były przedtem. Reklamy adsensa były na stronie od pół roku, wszystko było okay. CTR rzędu 3%. Na tym samym koncie reklamy z innych stron generują normalnie kase. Czym to może być spowodowane? Zgłaszać to do G ? Nie dostałem żadnego maila od G z informacja o jakimś banie itp.

Podobno niektórzy mieli przypadki włamania na stronę z podmianą numeru pub - wtedy reklamy idą na cudze konto.

Łatwo to sprawdzić poprzez wygląd linka reklamy lub podmienić kod na nowowygenerowany.

Hah, tylko że u mnie kliki nalicza, ale kasy za nie już nie... Wiec pub'a nikt mi nie podmienil...

Witam ponownie, problem rozwiązany, temat do zamknięcia.

Po ponownym przejrzeniu wszystkich wypowiedzi, postanowiłem sprawdzić wszystko jeszcze raz > okazało sie, że w dozwolonych witrynach pojawił się adres strony, lecz bez www! Do tej pory wszystkie adresy z www wpisywałem i działało, adres tej feralnej strony również przez pół roku działał z www. Dodałem bez www i voila, działa. Dziękuję za pomoc panu ciekawskiemu27, oraz reszcie za chęci ;)

Pozdrawiam, playerek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności