Skocz do zawartości

Alink - System Wymiany Linków

Herbamax

Rekomendowane odpowiedzi

Juz sie wczoraj dobieralem do tego ale nie mam mysqla5 :/ no i tak sie zastanawiam ze fajnie by bylo gdyby byla opcja gdzie nie ma oceniania stron pr site lat domeny itd bo i tak wszystkie strony w systemie byly by moje czyli laduje skrypt na strone i ma serwowac w kolko linki ktore zapodam w panelu

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

Przyszłość może i jest, ale za dużo to sie nie dowiedziałem i po pierwszej instalacji mam błąd ;]

Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'could not find driver' in /home/admin/domains/iqsq.pl/public_html/DevLibs/DB.php:76 Stack trace: #0 /home/admin/domains/iqsq.pl/public_html/DevLibs/DB.php(76): PDO->__construct('mysql:host=loca...', 'admin_zoozool', '12345') #1 /home/admin/domains/iqsq.pl/public_html/DevLibs/DB.php(30): DB->Connect() #2 /home/admin/domains/iqsq.pl/public_html/DevLibs/Load.php(79): DB->__construct() #3 /home/admin/domains/iqsq.pl/public_html/DevLibs/Users.php(170): M::Load('DB') #4 /home/admin/domains/iqsq.pl/public_html/DevLibs/Load.php(79): Users->__construct() #5 /home/admin/domains/iqsq.pl/public_html/index.php(124): M::Load('Users') #6 {main} thrown in /home/admin/domains/iqsq.pl/public_html/DevLibs/DB.php on line 76

i nawet nie wiem czemu :)

sygnaturka.png

czy ma ktoś może kopie pliku? :) i byłby tak dobry podzielić się. Z tamtej strony nie mogę pobrać pełnego systemu, a właśnie miałem takie coś pisać :) przyda się oszczędzić trochę czasu. Z góry THX

wyslij mi PM jak sie pojawi, prosze tez o PM z likiem do pelenej wersji.

pozdr! :D

best for You site exp

"In Baghdad, it's no democracy

That's just because, it's a US Country"

freeglobes zapisz sie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności