Skocz do zawartości

Eclipse for PHP zmina kolorowania w edytorze

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

szukam, ale nie mogę znaleźć ;) chodzi mi jak w środowisku Eclipse (dokładnie EasyEclipse for PHP) gdzie zmienić ustawianie czcionek w tej chwili mam wyświetlane niebieskim bold'em na solid i kolorowanie składni np. dla funkcji ?

oknoeclipseyf5.jpg

Jeśli ktoś się orientuje to proszę o [dokładną] podpowiedź ;)

Pozdrawiam

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Problem jest taki, że dla zakładki PHP nie ma tej opcji, ale jest dla Javy tylko, że zmiana tych ustawień nie wpływa na ustawienia edytora dla PHP.

oknoustawienzy8.th.jpg

Wiec nadal nie potrafię tego zmienić :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Niestety, ale nic z tego zmiana w tej zakładce PHP Editor Text Font zmienia ustawienia czcionki, ale nadal nie mogę ustawić sobie formatowania składni kodu tak jak bym chciał. Bold'y cały czas zostają beeee.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności