Skocz do zawartości

[szukam dobrych precli]

AdamAGP#

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Posiadam ładną listę precli ok. 400 niemoderowanych za 1000 zł netto chętnie oddam.

W sprawie postów że za drogo odsyłam do Google wystarczy wpisać "spis precli" i samemu wyszukać te "dobre". !!!

Wówczas będzie za darmo.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

w ogole te wasze odpowiedzi bez sensu

kto Wam da presele wartościowe których używa jako zaplecza pozycjonerskiego po to żebyscie zaspamowali g... wartymi linkami

Albo żeby narazić presela na to że ktoś podkabluje

jeśli nie zrobicie sami to na wartościową liste nie macie co liczyć nawet za siano

Katalog franczyz - dodaj lub przeglądaj firmy

Pomysł na biznes - przeglądaj wiadomości biznesowe i pomysły na biznes

Padło tu kilka dobrych wątpliwości

kto Wam da presele wartościowe których używa jako zaplecza pozycjonerskiego po to żebyscie zaspamowali g... wartymi linkami

Jeszcze rok temu myślałem...

Jakie to są wartościowe ??

site ??

wiek ??

pr ??

co ??

jeśli nie zrobicie sami to na wartościową liste nie macie co liczyć nawet za siano

bingo !! (możecie też kupić od innych) !!!

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Dokładnie, temat rzeka... nie ma znaczenia czy jest to jakiś precel trzymany w podziemiu, ukrywany itp.

Najkrócej, dobry precel to taki, w którym oprócz linka mamy wejścia na stronę,

a takie można wyłapać, wystarczy przeglądać statystyki.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności