Skocz do zawartości

http://www.tradedoubler.com

Rekomendowane odpowiedzi

Ja osobiscie rezygnuje ze współpracy z TD po 10 miesiacach.

1. Efekty - mizerne

2. Kontakt - brak

3. Pieniadze - wisza od lutego. To nie mnie powinno interesowac to, ze nie moga wyegzekwowac od kogos platnosci. Ja jak place za serwer to nie moge powiedziec, ze nie mam bo ktos nie zaplacil.

To nie jest uczciwe podejscie. Nie wiem jak to jest w TD przez Arbo, czy partnerzy maja tez takie problemy. Indywidualnie porazka. Trzeba sie troche cenic.

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ogolnie tradedoubler to najwieksze gó**o z mozliwych pod wzgledem organizacyjnym, nikt tak nie olewa wydawców jak oni, czy mial ktos przyjemność otrzymać odpowiedz na maila od nich? półroczne zaleganie z płatnościami to juz norma, jesli chodzi o zarobki to jest mega opłacalny jak ma sie strone tematyczna dokładnie dopasowana do danego programu

Podpinam się pod temat.

Nie wiecie jak rozpoznaje program Inteligo, chodzi mi o to że znajoma chce założyć konto i będę to robił z mojego kompa, czy oni mi to zaliczą, jak oni to sprawdzają, nazwisko czy po IP a może ciasteczka albo poprostu link z refem??

Podpinam się pod temat.

Nie wiecie jak rozpoznaje program Inteligo, chodzi mi o to że znajoma chce założyć konto i będę to robił z mojego kompa, czy oni mi to zaliczą, jak oni to sprawdzają, nazwisko czy po IP a może ciasteczka albo poprostu link z refem??

Sami zachęcają twórców do klikania i korzystania z reklamowanych usług.

Mimo to nie licz że zliczą Ci cokolwiek w tym programie, ja miałem w statystykach że ktoś założył sobie konto, ale mimo to nie dostałem za to ani grosza.

• 2 tygodnie później...

A ja mam stronkę i trzeba by było coś na niej zarobić ;) Transfer sam się nie zapłaci :) Zarejestrowałem się w tradedoublerze ale nie wiem co tam dalej zrobić a interesuje mnie coś takiego że wyskakuje flash pop-up.

Ktoś sie wypowie?

pozdros

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

• 2 tygodnie później...

Mam pewien problem z TD, a właściwie z programem iLove Polen i Skype.pl. Otóż, wygenerowałem bannery, wyświetlam je od kilku dni, a w ststystykach "Raport ogólny programów" nie mam wyświetleń zaliczonych. Nie mówiąc już o kilkach czy tez prowizjach. Pozostałe programy, do których należę wyświetlają się bez problemów.

Nie wie ktoś może co jest tego powodem? Może ktoś miał podobną sytuację?

Wyświetlam reklamy za pomocą PhpAdsNew.

Ucząc się języków obcych zaopatruj się w odpowiednie podręczniki. Księgarnia lingwistyczna zaprasza do zakupów.

• 1 miesiąc temu...

P.J. mam podobną sytuację. Wrzuciłem wczoraj linka do Pracuj.pl, zaliczyli mi ileś tam odświeżeń, ileś klików, lecz kasy w ogóle nie naliczyli :P

Spotkaliście się z takim przypadkiem?

Napisałem do nich maila, ale patrząc się na wasze wypowiedzi, zbytnio nie liczę na odpowiedź ...

Darmowe forum - załóż własne forum za darmo!

Czasami mają kilkudniowy zastój w statystykach, już się z tym spotkałem kilka razy. Po jakimś czasie statystki są dostępne, również te z dni poprzednich. Z wypłatami nie mam najmniejszych problemów.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Tradedoubler to złodzieje ! Odradzam wszystkim, miałem na koncie ponad 170zł, po jakimś czasie mi wyzerowało, a kasy nie dostałem... Naprawdę odradzam.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Cześć problemów w TD wynika z korzystania z subdomen. Rzeczywiście obsługa jest żałosna, ale jak się do nich zadzwoni to można ich do pionu postawić.

By wszystko było dobrze zliczane (przynajmniej w części dobrze) do informacjach o stronie trzeba również dodać wszystkie możliwe subdomeny. Oczywiście da się ich dodać koło 20, a co więcej to pies zjadł :)

• 4 miesiące temu...

Mnie wypłacili ponad 700zł. Niestety kontakt jest "mniej niż zero". Mam problem z pulami - nie mogę skonfigurować elementów puli tak aby wybrać więcej niż jeden element (baner/button). Dzieje sie tak, że gdy chcę odhaczyć kolejny element, to haczyk przy poprzednim elemencie znika. TD nie odpowiada. U was też jest ten problem? Wcześniej było OK, stare pule są OK (wole nie dokonywać w nich zmian).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności