Skocz do zawartości

http://www.tradedoubler.com

Rekomendowane odpowiedzi

Dooon - Wyszukaj w wyszukiwarce bannerów i tam dodaj nowe bannery do puli.

Pule -> klikasz na nazwę puli i na "dodaj elementy"

Jeśli nie możesz odznaczyć bannera do usunięcia to znaczy że jest to banner podstawowy i musisz najpierw na innym w tej puli kliknąć "Default ad" i zapisać. Później już można banner zdjąć.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chciałbym odświeżyć temat.

Zobacz ile bylo 'Unique visitors'. Oplacani sa wylacznie przekierowani unikalni uzytkownicy.

Mam 700 unikalnych kliknięć w programie partnerskim easygo:

Zarabiaj w programie easygo.pl 10 gr za każdego unikalnego użytkownika

Czyli mój stan konta powinien wynosić 7zł, a wynosi 1,20...

Ktoś mi może powiedzieć czy to normalne w tym PP ?

Tak jakby nie naliczało mi tych klików :|

W przypadku, gdy kończy się przedpłata, statystyki zamierają... gdy firma wpłaci kolejną zaliczkę będzie widać wszystkie zaległe.

Podobna sytuacja była w grudniu. Firmy nie doceniły potencjału reklamowego TD i wpłaciły zbyt niskie zaliczki a kolejne dopłaty były już za małe względem jeszcze nowszych wygenerowanych przychodów.

Idą walentynki więc intymna ma zapewne mnóstwo zamówień i nie doceniła ruchu, który TD wygeneruje. Odczekaj kilka dni i powinno być ok.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Mam dwa pytania odnośnie TradeDoubler

1. Do czego służy opcja: "Użyj blokady cache" przy banerach? bo jak ją daję to wtedy po wklejeniu kodu strony nie działa mi.

2. Mam w ceneo 8 463 kliknięć a tylko 2 408 unikalnych. Jak to możliwe?

To jest nieprawdopodobne, bo z tych statystyk wychodzi że jedna osoba klika przynajmniej 4 razy w baner ceneo?

Te kliki są zliczane (chyba) dla całej sieci stron w TD, dlatego jak ktoś kliknął na innej stronie w reklamę, a później u Ciebie, to system zliczy tylko ten pierwszy klik.

To wynik obserwacji, bo niczego nie mogę się dowiedzieć od TD (nie odpisują), a w FAQ niczego konkretnego nie ma.

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

szybkie pytanko, zarejestrowałem się dzisiaj tam i męcze z wyszukaniem odpowiedniego dla mnie programu.

Mam angielską stronę o grach, niestety wyszukanie odpowniedniego programu tylko wśród polskich programów i nie widze żadnej opcji że preferowany język reklam to angielski \:/

Oczywiście w ustawieniach mojej srony jest język angielski.

Pomocy

O AdMatch jest osobny temat na forum.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności