Skocz do zawartości

http://www.tradedoubler.com

Rekomendowane odpowiedzi

To się jakoś stała chyba zaraz po wprowadzeniu AdMatch

I już od dwóch dni mam wszystkie statystyki zarobków równe 0

Już mnie to zaczyna denerwować:/

Ale przynajmniej wiem że to nie wina mojego konta tylko

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Impressions 21 475

Clicks 257

Unikalni użytkownicy 192

Leads 0

Sales 0

Prowizja PLN 0,10

To są statystyki z mojego dzisiejszego dnia.

(wszystkie serwisy)

Czemu tak mało ?

co jest nie tak ?

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

• 2 tygodnie później...

Czytam i czytam o tym AdMatch i nachodzi mi kilka pytan, zanim do nich przystapie, a mianowicie:

- czy mozna ustawic, aby wyswietlaly sie tylko reklamy firm placacych za UV?

- czy wygenerowany kod bedzie dzialał i zliczał tylko na stronie, na ktorej zaakceptowane programy?

Czekam już ponad 12 godzin na wyświetlenie bannerka na mojej stronie. A jeszcze go nie ma. Wy też tak macie, że musicie długo czekać na wyświetlanie? Czy ktoś głębiej może wypowiedzieć się o zarobkach?

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Odświeżam temat ponieważ mam pytanie odnośnie tego programu. Dokładnie tydzień temu zgłosiłem się do programu Orange, w regulaminie pisze że ogłaszają swoją decyzję do max 7 dni. Dzisiaj mija 7 dzień a w panelu administracyjnym nadal pisze że decyzja jest rozważana. Czy to normalne? Czy może powodem tego jest to, że nie wypełniłem jeszcze danych o płatnościach?

Pozdrawiam

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

• 11 miesięcy temu...

Sporo tematów o Tradedoubler więc podepnę się pod ten.

Mianowicie... miałem na koncie ok. 137 zł jeszcze z 3-4 dni temu.

Teraz wchodzę i widzę 110zł.

Wchodzę na szczegóły skąd taka kwota się bierze, mam ładnie wszystko pozliczane i łącznie wychodzi to 110zł... no ale gdzie zniknęło te ponad 20zł ? Nie śledziłem szczegółów na co składało się to 137zł, dlatego za bardzo nie wiem gdzie ubyło - ale ubyło. Trochę nieczyste zagrane, jak by napisali w szczegółach -20zł za coś tam -OK. Ale takie znikanie MOJEJ kasy... 20zł to nie wiele, więc pewnie nie będę walczyć o to, ale proponuję zwracać ile się ma kasy i czasem Wam nie znika.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

tam w ogóle nikt nie odpowiada. Od trzech miesiecy nie moge wypłacic pieniedzy, bo mi przelewy odrzucają. Wcześniej było OK, tzn przelewy dochodziły, teraz lipa - a najgorsze, ze nie odpowiadaja na maile ani zapytania na stronie.

Nie wiem, jak taka duza firma moze byc tak kompletnie niepowazna

pzdr

co by tu wstawić...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności