Skocz do zawartości

http://www.tradedoubler.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jak patrzyłem jakiś czas temu w panel TD to kolejna wypłata była planowana na 24 marca, tymczasem wypłate zrobili 3 dni wcześniej..

może po prostu zrobili rozliczenia 21, a sama wypłata była wysłana 24.

wcześniej jakoś szybciej mi przychodziła wypłata z TD (rzadko ją mam, ale mimo wszystko nie czekałem tygodnia od daty wypłaty z panelu)

125x125_2.jpg

do ch..., trzeci raz z rzędu cofneli mi płatność! Szlag mnie trafia już na nich, wszystkie dane sa na swoim miejscu, skontaktować się z nimi nie można w żaden sposób, a kasa leży. Dostał ktos z Was od nich przelew na Mbank?

pzdr

co by tu wstawić...

Na mbanku jeszcze nie ma;) Ja w tamtym miesiącu wypłacałem na mBank i nie było problemu.

Mam takie dane:

Nazwa banku: mBank

Numer konta: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Kod SWIFT: BREXPLPWMBK

IBAN: PLxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

W tym miesiącu google na styki zdąży wypłacić, TD też opóźnienia ma spore i może nawet nie zdązy przyjść w kwietniu przelew... Może to jakiś problem globalny z wypłatami?

Albo zagraniczne firmy sterują tak wypłatami, aby mieć jak najkorzystniejszy dla siebie kurs złotego i tym samym niekorzystny dla nas.

125x125_2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności