Skocz do zawartości

http://www.tradedoubler.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

coś chyba zaczęli zagladac do kont, bo od kilku miesiecy nie chcieli mi wyplacic (odmowa przelewu, mimo ze wszystkie dane poprawne - kląłem tu nawet ich na tym forum). Tymczasem ni stad ni zowąd w tym miesiącu nagle się okazało, że to co było niepoprawne (ich zdaniem) poprzednio, teraz spokojnie pozwoliło przelac pieniadze:)))))

czyli po prostu w koncu mam zaległa kase!

pzdr

co by tu wstawić...

• 2 tygodnie później...

No to macie szczęście. Ja jeszcze nie mam kasy za marzec. TD to jakaś porażka.

Przydałaby się konkretna konkurencja.

Novem zaczęło działać pozyskując nowe programy, ale u nich kompletnie leży przyłączanie do programów i bidne mają kreacje. Poza tym feedów nie ma. Żal i w jednym i drugim...

• 3 tygodnie później...

U mnie jest:

Dzisiejsza data: 6 lipiec 2009

Płatność utworzona: 23 czerwiec 2009

No i kasa została odjęta od głównego salda czyli jest w trakcie wypłaty. Tylko coś przelewu nie widać a troche czasu minęło...

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Mi zalegają kasę jeszcze za marzec, ale nie zamierzam tego tak zostawić. Daję im jeszcze kilka dni a potem potraktuję to jako defraudację z oficjalnym pismem do nich.

Czy ktoś z Was dostał info o wstrzymaniu programu Ergo Hestia? Niby od jutra.

A tam jeden dzień w tą jeden w tą, ale pamiętam czasy jak po dwóch dniach bywał, a tu się nie zdziwię jak nie długo miesiąc będzie szło, ale w sumie nie pali mi się byle by nie znikało, bo tam u nich to ja już nawet nie wnikam gdzie ta kasa czasem ginie, co będzie to będzie

• 5 tygodni później...

Witam,

dopiero zaczynam zabawę z TD.

Mam takie pytanie:

Załóżmy, że z jedną moich stron przystąpiłem do pięciu programów w Tradedoublerze. Czy kod, który wygeneruję, aby promować produkty z reflinkiem, mogę użyć jedynie na tej zaakceptowanej przez reklamodawcę domenie, czy mogę użyć także na innych stronach?

np. z domeną optymalizacja.com przystępuję do PP Agito, czy moge linki z reflinkami umieszczać na innych stronach, a nie tylko na optymalizacja.com? Wszystko zostanie mi wtedy naliczone, prowizje za sprzedaż produktu, za unikalne wejście?

pozdro

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

• 4 miesiące temu...

Hej, mam pytanie jak wyglada sprawa programu orange.pl ? Wiem, ze kiedys byly bardzo duze opoznienia z wyplatami, ja osobiscie mialem 6 miesięczny poslizg :D Zmienilo sie moze cos w tej kwestii?

A moze ktos orientuje sie ktore z programow wyplacaja regularnie co miesiac $$? Oprocz ceneo, bo widze, ze oni zawsze maja przedplate uzupelniona :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności