Skocz do zawartości

http://www.tradedoubler.com

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Panowie jak tam ostatnio sprawa TD wygląda? Chodzi o to czy wypłacają itp - bo doszły mnie słuchy, że TD 'schodzi na psy'.

Zastanawiam się, czy się zarejestrować. Mam stronkę dotyczącą turystyki zagranicznej, a w TD widzę jest Fly.pl i TravelPlanet.pl - szukałem innych PP, ale nic ciekawego nie znalazłem.

Pozdrawiam :)

Panowie jak tam ostatnio sprawa TD wygląda? Chodzi o to czy wypłacają itp - bo doszły mnie słuchy, że TD 'schodzi na psy'.

Zastanawiam się, czy się zarejestrować. Mam stronkę dotyczącą turystyki zagranicznej, a w TD widzę jest Fly.pl i TravelPlanet.pl - szukałem innych PP, ale nic ciekawego nie znalazłem.

ostatnio na naszą stronę o pp ( www.affiliate-partner.pl ) dodaliśmy nową platformę o nazwie netsales.pl.

Oni mają w swojej ofercie program firmy flysiesta.pl (link: Flyfiesta) model CPA a stawka to 25 zł.

Więc może to pomoże.

A co do TD to ludzie narzekają, ale wygląda na to, że spłacają, ponieważ większość dostaje kase w terminie a tylko niektórzy grubo po.

A zawsze to co złe, szerzy się i nagłaśnia mocniej niż pozytywne komentarze. Tak naprawdę to trzeba samemu spróbować.

ciekawa strona o tematyce - programy partnerskie

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności