Skocz do zawartości

Różne contenty na podstronach

sparhawk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jeśli ktoś byłby mi wstanie udzielić odpowiedzi na 2 pytania to byłbym wdzięczny.

1. Jak się ma sprawa różnych tytułów i opisów na podstronach ?

np. mam stronę aaaa.com/index.php, na której jest tytuł x i opis y

teraz na stronie aaaa.com/index.php?innastrona=ok, na której są tytuł z i opis v

Czy ma to wielkie znaczenie, dobre ? Na co uważać w takich sprawach.

2. Jak zrobić coś takiego jak ma np. onet w googlach, tzn. wyświetlają się różne kategorie pod wyszukanym wynikiem ?

Z góry dzięki wielkie za wszelkie odpowiedzi.

Pozdrawiam.

Witam.

Jeśli ktoś byłby mi wstanie udzielić odpowiedzi na 2 pytania to byłbym wdzięczny.

np. mam stronę aaaa.com/index.php, na której jest tytuł x i opis y

teraz na stronie aaaa.com/index.php?innastrona=ok, na której są tytuł z i opis v

Czy ma to wielkie znaczenie, dobre ? Na co uważać w takich sprawach.

Ale jakie jest pytanie ??

2. Jak zrobić coś takiego jak ma np. onet w googlach, tzn. wyświetlają się różne kategorie pod wyszukanym wynikiem ?

Z góry dzięki wielkie za wszelkie odpowiedzi.

Pozdrawiam.

Rozwijać serwis, aż wyszukiwarka uzna że jest na tyle wartościowy, aby dać takie menu pod spodem.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Każda podstrona dotyczy czegoś innego, więc logiczne jest, że mety też powinny być inne i odzwierciedlać ich zawartość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności