Skocz do zawartości

Nowa firma seo

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ma ktoś u niego hosting?

https://xcahost.pl/index.php?zm=ofirmie

Nawet dane firmy podane:

ŻELISKO - Nadzory budowlane i kosztorysowanie

Maciej Żelisko

76-270 Ustka

Modlinek 3

co do wieku byłbym ostrożny, chociaż czasami są niezłe jaja :) - 16 letni koder kodował i debugował sklep internetowy (sexshop) weszła mamusia do pokoju i zrobiło sie lekkie kongo :) btw chłopak zarabiał więcej od ojca ......

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Kolejne wiadomości z frontu Darkona:

ostatni czasy SWL linki24.pl chyli się ku upadkowi i przejełem nad nim kontrolę w liczbach linków 10/15 linków które znajdują się na www które biorą udział w SWL to te 10 to moje linki. Stwierdziłem też że ten jakże wspaniały SWL nadal wartość strony wyliczba nie po bl yahoo i indexu google a po kochanym pyry xD np czym masz więcej bl i indexu w tym systemie to punktacja ci spada a adminowi na forum linki24 zawaliłem taki tekst
admin nie pierdziel głupot miałem okres że miałem 2 mln linków to z tego ledwo 21 tyś bl miałem ;/ to gdzie się podział te 79 tyś linków ? i w dodatku czym miałem więcej bl tym SWL mi odniżał puntktacje najpierw o.2 o.3 0.4 itp admin ulepsz algorytm bo widzę że masz przestarzały :D!

ehm i widać że ja tu tylko porządnie tym SWL linkuje na każdej prawie stronie systemu są moje linki ?

propozycja ustawianie ilości punktacji nie od pr tylko od indexu i bl w yahoo bo teraz tylko to się liczy na pr patrzą dzieci z allegro :] nie złego posta walnałem co nie ? a to z denerwowania bo kurw jakim cudem czym więcej mam bl i indexu tym mi dzieli punktacje i zmniejsza xol ma 21,000 zaindeksowanych 21,000 bl w yahoo i zamiast dostać wicej pkt to spada mi ;/ i tylko SWL mi osłabia www następne xol.xcahost.pl 13,000 indexu i dostaje tylko 21,000 linków żal !

rkaszta.png

ostatni czasy SWL linki24.pl chyli się ku upadkowi i przejełem nad nim kontrolę w liczbach linków 10/15 linków które znajdują się na www które biorą udział w SWL to te 10 to moje linki.

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności