Skocz do zawartości

szukam taniego i pewnego hostingu z duzą ilosci subdomen

WebmasteruS

Rekomendowane odpowiedzi

styknie mi do [...] teras parametro [...]

Resztę zrozumiałem...

Mogę doradzić, żebyś poszukał wątku, bo niedawno ktoś pytał się o hosting z subdomenami.

Tylko mam prośbę: nie rób tego na domenie *.waw.pl, bo w końcu sprawdzi się to o czym pisał Michał.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Resztę zrozumiałem...

ia reszte tesz zrozumial, ale nie fszystko. :?

Tylko mam prośbę: nie rób tego na domenie *.waw.pl, bo w końcu sprawdzi się to o czym pisał Michał.

Jeszcze kilka takich pomyslow i bedziesz musial Rafal zmienic domene. :)

Jeszcze kilka takich pomyslow i bedziesz musial Rafal zmienic domene.

Moja przyszła firma i tak będzie w domenie .com, tylko jak ja ją wypozycjonuję bez rafal.waw.pl ? Może Google tego nie zrobi.

A ciekawe, czy można ubezpieczyć się od zbanowania domeny z przczyn ode mnie niezleżnych?

PS. Dobrze, że u mnie na wydziale nie ma spamerów. :)

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Może Google tego nie zrobi.

Zeby cos takiego zrobili to naprawde trzeba narozrabiac. :?

A ciekawe, czy można ubezpieczyć się od zbanowania domeny z przczyn ode mnie niezleżnych?

Nie wiem, ale od dziwnych ubezpieczen najlepsza jest jak wiadomo firma LLoyds, chociaz nie wiem czy stwka za ubezpieczenie by byla rozsadna. :mrgreen:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności