Skocz do zawartości

Nowy katalog na 7-letniej domenie

artur@

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, ale kiedy katalog po niestety błędnym przepisaniu kodu captcha każe mi od nowa wpisywać opis strony - to po prostu go wyłączam i dodaję się na następnym - na szczęście katalogów jest wystarczająco.

Firany

Spis Firm

Polskie forum Brighton

Jeszcze jakby domena miała 7 lat..

DOMAIN: wolta.pl

registrant's handle: mjp_dr_00000674 (INDIVIDUAL)

nameservers: ns11.az.pl. [62.146.68.135]

ns10.az.pl. [62.146.68.63]

created: 2008.03.25 15:51:14

Nie wiem czym się ludzie podniecają, jak kupią domenę która kiedyś była zarejestrowana i była w webarchive ;D

W wolnej chwili zapraszam

Medycyna, choroby

Download programy

Download antywirusy

Co złego to nie ja ;-)

freeup nie odzywaj się jeśli nie wiesz.

https://web.archive.org/web/*/https://wolta.pl

Ma 7 letnią historię i tego nie zmienisz :D

Sam się nie odzywaj, czytaj ze zrozumieniem nazwę tematu: 7-letniej domenie, a nie domenie z 7 letnią historią.

W wolnej chwili zapraszam

Medycyna, choroby

Download programy

Download antywirusy

Co złego to nie ja ;-)

(...) była w webarchive ;D

Domena jest w webarchive, jeśli już chodzi o językową ścisłość. I tego nie zmienisz, jak Ilgesu słusznie zauważył :D

7-letniej domenie, a nie domenie z 7 letnią historią.

7-letnia domena to taka, która od 7 lat jest w sieci - zrozumienie tego nie powinno być trudne, a jednak.... www.wolta.pl jest w indeksie od 7 lat i to jest fakt. Może dla niektórych bolesny (?) ale fakt :D

Wiem, że to potrafi wkurzyć, jednak jak narazie nie znajduję rozwiązania tego problemu w katalogach opartych o freeglobes.

A może ktoś jest w stanie pomóc w tej sprawie?

Proszę o nie dodawanie do katalogu stron PR0 - szkoda Waszego i mojego czasu.

To raczej świadczy o tym, że nie zorientowałeś się jeszcze, że PR nie jest wyznacznikiem wartości strony. Takie katalogi najlepiej od razu omijać i nie zaprzątać sobie nimi głowy.

To raczej świadczy o tym, że nie zorientowałeś się jeszcze, że PR nie jest wyznacznikiem wartości strony. Takie katalogi najlepiej od razu omijać i nie zaprzątać sobie nimi głowy.

To bardzo ciekawy powód do niedodawania strony do katalogu. Możesz jakoś rozwinąć tę twórczą myśl? :D

Powiedz sobie czymże jest page rank :) Nic nie wartym starym przedawnionym algorytmem google który nie ma na nic wpływu i nie pokazuje w najmniejszym stopniu rzeczywistej wartości strony a jedyna jego funkcja to dodatkowe punkty w swl i dodatkowe pieniążki z linków na allegro, bo dzieci lubią kupic pr3 na spamie, niz pr1 na porzadnej stronie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności