Skocz do zawartości

[wykonam] artykuły i różnego rodzaju content

sprinter

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zajmuję się pisaniem artykułów do stron Presell Pages, ale nie tylko.

Piszę także wartościowy content na strony. Mogę również sam tworzyć strony na zaplecze wraz z artykułami na szablonach. Jeśli istnieje potrzeba wykonania prostego szablonu, to nic nie stoi na przeszkodzie - piszę strony ze standardami (x)HTML i CSS. Napisałem już kilkaset artykułów, także wykonałem kilkadziesiąt prostych stron na zaplecze opartych na szablonach.

Cena jest stała i wynosi 30gr/100 znaków (sam artykuł, jeżeli chodzi o strony, to wszystko do uzgodnienia). Czyli jeśli zlecasz napisanie artykułów po 1500 znaków płacisz 4,5zł, za 1000 znaków 3zł i tak dalej. Przy większych zamówieniach, zwłaszcza jeśli chodzi o artykuły powyżej 1500 znaków, możliwe negocjacje cenowe.

Przy dłuższej współpracy możliwa płatność comiesięczna.

Oferty proszę składać na PW lub:

krzykowski-pawel [małpka] o2.pl

Zanim mi zlecisz ofertę, możesz sprawdzić próbki moich prac (wyślę Ci je na maila).

Pozdrawiam - Paweł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności