Skocz do zawartości

Portal Zjawisk Paranormalnych

Ivellios

Rekomendowane odpowiedzi

Portal Zjawisk Paranormalnych - www.niewyjasnionezjawiska.prv.pl

Portal poświęcony w całości zjawiskom paranormalnym oraz dziedzinom nauki typu kryptozoologia, astrologia, spirytyzm itd :)

Tworzę to wszystko od stycznia 2004

Czyli tu mam stronę ocenić pod względem graficznym, a tak gdzie napisałeś drugiego praktycznie identycznego posta mam ocenić optymalizację?

Czy w ogóle mam w tym wątku oceniać, bo już sam nie wiem...

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Czy mogę prosić o jakąś wypowiedź na temat strony

Przede wszystkim jak masz alias, to strona otwiera się w ramce, więc pozycjonujesz alias, a nie stronę.

Google widzi tylko to, czyli...

Nie podoba mi się logo, tzn. nie pasuje do reszty strony.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Prawdziwy adres to www.zjawiska.hosted.pl

No to ten adres pozycjonuj. Najlepiej zrezygnuj z tego intro i niech stroną główną będzie https://www.zjawiska.hosted.pl/phpnuke/html/index.php

No to ten adres pozycjonuj

A ja bym polecil kupic sobie proawdziwa domene i zainwestowac w hosting (nawet bardzo tani), bo po jakims czasie stwierdzisz, ze chcesz miec wiecej mozliwosc niz daje Ci obecny hosting (lub ten hosting zrezygnuje z prowadzenia dzialalnosci) i bedziesz mial zagwostke co zrobic. W koncu zdecydujesz sie na nowa domene, ktora bedziesz od nowa pozycjonowal. Lepiej zaczac od razu poprawnie.

Nie podoba mi się logo, tzn. nie pasuje do reszty strony.

A poza tym w wiekszej rozdzielczosci obok logo masz pusta przestrzen innego koloru. Zrob caly serwis w wymiarach logo, albo chociaz je wycentruj i tlo zrob w kolorze logo. A najlepiej zmien logo (oczywiscie pomyslu nie mam jak i zdolnosci graficznych).

• 1 rok później...

Od czasu ostatniego posta wprowadziłem w serwisie zmiany w grafice, proszę o ponowną ocenę.

a moze by tak zmienic ten go*****y hosting co ci wywala reklame na cala strone? strona super. nie znasz innych darmowych hostingow?

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

nie ocenie tego

bo musialbym byc niesprawiedliwy

oto co ujrzalem:

najpierw na moim dosc "szybkim" laczu ujrzalem to:

7736czekam.jpg

czekam i czekam

czekam i czekam

i co ujrzalem?

6532czekam2.jpg

no wybacz, stary

ale zanim ja sie czegos dowiem o paranormalnych zjawiskach

to zdaze pojsc na inna strone.

https://' target="_blank">

sq- Aero Plan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności