Skocz do zawartości

Poznaj sekrety Google AdSense

nrm

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co przeczytałem (darmowy fragment) to dowiem się z tego E-booka jak stać się bogaty, jak wypozycjonować stronę na pierwsze miejsce w wyszukiwarkach a nawet jest rada jak zrobić sobie swoją własną stronę startową. MULTI-ENCYKLOPEDIA Wiedzy ;)

...

Z tego co przeczytałem (darmowy fragment) to dowiem się z tego E-booka jak stać się bogaty, jak wypozycjonować stronę na pierwsze miejsce w wyszukiwarkach a nawet jest rada jak zrobić sobie swoją własną stronę startową. MULTI-ENCYKLOPEDIA Wiedzy  :lol:

:o Domyślam się, że załączyli też przepis na jajecznicę, instrukcję wiązania sznurowadeł, a nawet opis jak obrzydliwie bogaty się staniesz :D

No wlasnie Cool Gdyby z samego Google to nikt by sie niemeczyl w pisanie tych 160 stron (czy tam ile ma ten e-book Very Happy )

Zepsuto Ci psychikę. Na świecie są ludzie dobrego serca

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Oczywiście oczywisty joke. Te wszystkie poradniki, to ściema.

Czemu sciema? Czytalem ten ebook. Jesli jestes poczatkujacy naprawde moze pomoc. Ja juz siedze troche w google i z pierwszej czesci co prawda nie dowiedzialem sie wiecej niz to co wiedzialem do tej pory.Ale jesli ktos chcialby zaczac przygode z adsense ten e-book naprawde moglby sie przydac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności