toseo Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Witam Pomyślałem sobie że znajdę tutaj może motocyklistów. Sam też nim jestem , preferuję motocykle typu cross i enduro. Właśnie jestem w trakcie kupna owego motorku. Proszę o zgłaszanie się motomaniaków Pozdrawiam Zainteresowania ? Prowadzę blog ogrodowy a także uwielbiam łowić ryby. W wolnych chwilach sprzedaję membranę EPDM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zdecydowanie wolę pozycję "pierdzącego zgreda". Tylko nie mam Kat A. :-( Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Mnie to pewnie i tak większość kojarzy z moto lewa w górze Może jakiś zlot ? Aktualnie: Yamaha YZF-R6 '03 Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Witaj Napewno są Z motorami mam do czynienia od 6 lat, aktualnie jeżdżę na cebrze f4. Może w tym sezonie zamienię ją na zx9r bo kolega chce sprzedać, tylko trochę obawiam się tych 150 kucy, co prawda to tylko 50 więcej od cebry, ale każdy kto jeździł ninja wie jak ten sprzęt oddaje moc. Życzę bezpiecznego sezonu wszystkim posiadaczą 2 kółek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonero Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Aktualnie GS 500, ale już wystawiona na allegro, bo trzeba sie w końcu przesiąść na coś sportowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Spamparampam. Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toseo Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ja bym chętnie jakiś zlot zrobił. Jednakże niestety nie sądzicie że przyjadę cross'em na kostkach ? Nie wiedziałem że tak szybko odpowiedziecie. Może jakieś zdjęcia swoich sprzętów ? Pozdrawiam Zainteresowania ? Prowadzę blog ogrodowy a także uwielbiam łowić ryby. W wolnych chwilach sprzedaję membranę EPDM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ittmk Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Melduję się również... Poprzednio: Kawasaki KLR 650 Obecnie: Yamaha TT600RE Tylko teren - asfaltem tylko dojazdy do latania... Katalog Bardzo Dobry Katalog Dobry Preselek Nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toseo Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 O , i to mi się podoba ittmk. Chociaż jedna bratnia dusza na forum. Pozdrawiam Zainteresowania ? Prowadzę blog ogrodowy a także uwielbiam łowić ryby. W wolnych chwilach sprzedaję membranę EPDM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 W najbliższą niedziel jest otwarcie sezonu w Częstochowie i tam prawdopodobnie się pojawię zeszły weekend w Czechach edit: Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toseo Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ładny motorek , AQQry - jak się prowadzi ? I przyznaj się ile śmigałeś już nim na godzinę ? Zainteresowania ? Prowadzę blog ogrodowy a także uwielbiam łowić ryby. W wolnych chwilach sprzedaję membranę EPDM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afek Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 No to Panowie piszcie że będziecie w Częstochowie a nie tak po tajniacku. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 prowadzi się super, co weekend szukam nowych winkli , trochę mało mocy na dole, ale przy kilkunastu tysiącach obrotów to już strach (123KM przy 160kg), tylko zawracanie jest męczące bo strasznie duży ma promień skrętu powyżej 240 zacząłem się patrzeć na drogę, a nie licznik Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeup Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Brad napisał(a): Witaj Napewno są Z motorami mam do czynienia od 6 lat, aktualnie jeżdżę na cebrze f4. Może w tym sezonie zamienię ją na zx9r bo kolega chce sprzedać, tylko trochę obawiam się tych 150 kucy, co prawda to tylko 50 więcej od cebry, ale każdy kto jeździł ninja wie jak ten sprzęt oddaje moc. Życzę bezpiecznego sezonu wszystkim posiadaczą 2 kółek Nawet nie wiesz jaką Twój motor ma moc:) F4 ma 110 a nie 100. Ja latam na cebrze f2, mój pierwszy sezon pzdr W wolnej chwili zapraszam Medycyna, choroby Download programy Download antywirusy Co złego to nie ja ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.