Skocz do zawartości

Są może motocykliści na PiO ?

toseo

Rekomendowane odpowiedzi

Heheh tacy już są motocykliści na sportach :P z 30% z nich ma podgięte rejestracje.

A co do mojego cudeńka ( kilka dni temu kupiłem ) to : https://bikepics.com/members/kadela/00yz125/

V-max to nie mam pojęcia ale ponad 130km/h ( wyczyny nie mają liczników )

Spalanie to coś w graniach 1,5 - 2,0 litry na mth

Przyśpieszenie jak potwór ma :D

Brak homologacji. pozdrawiam :)

Zainteresowania ? Prowadzę blog ogrodowy a także uwielbiam łowić ryby. W wolnych chwilach sprzedaję membranę EPDM :)

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Witaj :rolleyes:

Ma się rozumieć że twój nick to Twoja yamaszka ?

Pozdrawiam

hehe, od tak dawna go uzywam, ze zdazylem sie jakos z nim utozsamic, tracac swiadomosc jego pierwotnego znaczenia :o

XS-a to dawne czasy. Aktualnie nie posiasam zadnego moto :( czasem brat pozyczy cb750. Mam nadzieje ze ten stan sie kiedys zmieni i wejde w posiadanie fajnej maszynki :) Jaka to bedzie - to kwestia kasy, ale jakby nie patrzyc przyjemnosc z jazdy zawsze duza :)

• 2 tygodnie później...

Ja co do chińczyków mam uprzedzenia - jak kupować to markowe , nie patrzeć że chińczyk nowy i 3 000 , a inny motocykl stary i jeszcze więcej pieniędzy. Dzięki za fajne foty i odpisanie.

Pozdrawiam

Zainteresowania ? Prowadzę blog ogrodowy a także uwielbiam łowić ryby. W wolnych chwilach sprzedaję membranę EPDM :)

Ja co do chińczyków mam uprzedzenia
Ja również mimo, że się nigdy nie naciąłem :(

Znajomy kupił skuter chinola i był zadowolony. To wszystko zależy od sprzedawcy, one przychodzą do pl w częściach i często składają je ludzie nie mający o tym pojęcia lub robiący to jak najszybciej.

Mimo że był zadowolony, przerzucił się na piaggio :)

logo-stat4seo-blue-small.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności