Skocz do zawartości

kilka linków na jednej podstronie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak, już wróciłem.

Było fajnie, na 3 noce przez jedną ledwo żyłem a przez 2 miałem kogoś w namiocie. :)

Mógłbym Ci odpisać, ale teraz (dokładnie teraz, tuż przed północą) wpadłem na genialny pomysł - muszę natychmiast wpakować się w moje wspaniałe cudo którym przyjadę na zjazd pozycjonerów i jechać do całodobowego hipermarketu i kupić sobie warzywka i mięsko na kebab. Będę najwcześniej za godzinę, ale wtedy będę musiał przygotować sobie kebab i popracować nad jednym serwisem i położyć się na tyle wcześnie, żeby na 9 być w pracy.

I jak zwykle nie starczy czasu na pościelenie łóżka i będę spał na kanapie. :)

Pozdrawiam, J. ;)

mam wrażenie ze chyba źle to zrozumialem

Bo patrzysz pod kątem linków wewnęrznych gdzie mało kto doszukał się skuteczności anchorów a wątek dotyczy linków wychodzących / zewnęrznych

Jeśli na swojej stronie mojastrona.pl/index.htm masz kilka linków do tej samej zewnętrznej domeny patrząc wg kolejności ich pojawienia się w źródle np.:

1. adres.pl z anchorem "katalog fajnych stron"

2. adres.pl z anchorem "same zajefajne strony"

3. adres.pl/podstrona.htm z anchorem "full wypas"

Z testów wynikało że dla adresu adres.pl zostaje zaliczony tylko pierwszy anchor czyli na mój gust prawidłowo. Co więcej wartość strony z której wychodzą 3 takie linki powinna zostać (i chyba jest) obniżona o 3 wychodzące a nie o ten 1 zaliczony inaczej "przyklejony" :D

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

pojde w google w góre ?

zawsze możesz wykonać charytatywnie test:)

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Tak, już wróciłem.

Było fajnie, na 3 noce przez jedną ledwo żyłem a przez 2 miałem kogoś w namiocie. :D

Mógłbym Ci odpisać, ale teraz (dokładnie teraz, tuż przed północą) wpadłem na genialny pomysł - muszę natychmiast wpakować się w moje wspaniałe cudo którym przyjadę na zjazd pozycjonerów i jechać do całodobowego hipermarketu i kupić sobie warzywka i mięsko na kebab. Będę najwcześniej za godzinę, ale wtedy będę musiał przygotować sobie kebab i popracować nad jednym serwisem i położyć się na tyle wcześnie, żeby na 9 być w pracy.

I jak zwykle nie starczy czasu na pościelenie łóżka i będę spał na kanapie. :D

Pozdrawiam, J. ;)

Następny raz gdy zobaczę jakis twój topic albo twój post pomyśle:

"Cholera , znowu pewnie miał kogos w namiocie, albo sam był u kogoś, jeżeli mu to zajeło to 3 dni to pewnie od 3 dni nic nie jadł i jest cholernie głodny, pić pewnie mu sie nie chce, bo po 3 dniowej imprezie organizm na mysl o piciu omdlewa. Pewnie teraz biega gdzies po stacjach całodobowych i stara sie zjeść jakąś super wymrożoną pizze. znowu wróci do domu o 5 rano i ze zmęczenia nie dojdzie do łóżka tylko położy się obok swojego pieska w przedpokoju. Ehhh, nie będę mu zabierał cennego czasu, zapytam piotra" :D

thx za odpowiedz pozdro dla all

Intruder ja bym Ci powiedzial co trzeba zrobic zeby byc pod

"projektowanie stron internetowych" wyzej ale wtedy bylbys

wyzej odemnie :D

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

heh lepiej nie bo jutro sie w googlach nie znajde...

przeskocza mnie wszystkie pozycjonery i pozycjonerki z tego forum...

... a jak jeszcze sie dowiedza na webhelpie... :mrgreen:

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności