Skocz do zawartości

Nazwy kategorii w sklepie

PAND1

Rekomendowane odpowiedzi

Może to głupie ale z googlem nie ma żartów więc wole sie zapytać :P

Wprowadzałem niedawno produkty do sklepu os-commerce i do nazwy kategorii dodawałem coś takiego </b>PROMOCJA</b> albo <b>Nowość</b> w rezultacie wygląda to w ten sposób:

produkt 1 PROMOCJA

produkt 2 PROMOCJA

produkt 3

produkt 4 NOWOŚĆ

.......

.......

.......

Ostatecznie słowo promocja występuje na stronie 16 razy a nowość 4 i to w <b></b>. Czy tak można? Boje sie żeby za to jakiegoś bana nie było.

:D Tu nie chodzi o kwestie pozycjonowania, poprostu szefowa chciała żeby stali goście sklepu odrazu po wejściu na stronę zauważyli że mamy nowy asortyment i promocje na popularne produkty.

Wprawdzie nie pozycjonuje na te fraze ale licho wie jak google może coś takiego zinterpretowac, więc wolałem sie spytac ekspertów.

Ostatecznie słowo promocja występuje na stronie 16 razy

i to ma zachęcia klienta do klikania od razu w Promocję ???

Którą ?.

Jak promocja to RAZ ! a nie 16 razy. Jak szefowa bedzie chciała zrobić czarne czcionki na czarnym tle to też się zgodzisz ?. A Google nie ma nic do tego kto sobie jaką promocję w sklepie zrobi. Zdrowy rozsądek ratuje nas w większości sytuacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności